AdvokatWatch

TVC-topchef overrasket over fremgang på bundlinjen efter farvel til "hardcore kriminelle"

TVC Advokatfirma havde vækst på bundlinjen i 2018, hvor firmaet fjernede strafferet fra repertoiret. Firmaet er i dag specialiseret i skatteret, som sammen med insolvens skal hive omsætningen hjem i fremtiden.

Leo Jantzen, managing partner, påpeger, at GDPR-reglerne og afvikling af strafferet har kostet mange ressourcer. | Foto: PR

2018 blev året, hvor TVC Advokatfirma endegyldigt afviklede strafferet som forretningsben og dermed vinkede farvel til både omsætning og en stor portion medarbejdere.

Derfor glæder det også Leo Jantzen, managing partner i TVC Advokatfirma, at driftsresultatet er vokset med knap 900.000 kr. fra omkring 1,8 mio. kr. til knap 2,7 mio. kr. Samtidig er overskuddet, når partnerne er aflønnet, vokset fra 0 i 2017 til et plus på 966.000 kr. i 2018.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier