AdvokatWatch

Vigtigt med rigtigt match for hesteadvokat efter flere år som selvstændig

KARRIEREVEJEN: Sager inden for specialet hestejura er blandt de mest spændende opgaver, som Christina Kirk har haft indtil videre i karrieren. Det fortæller den 34-årige advokat, der hidtil har været selvstændig, men som nu får ønske om flere kolleger opfyldt hos Universadvokater.

Christina Kirk tager sit speciale i hestejura med til Universadvokater efter fem år som selvstændig i advokatfirmaet Kirk Law. | Foto: PR

Christina Kirk startede karrieren som juridisk rådgiver, men valgte at uddanne sig som advokat for at følge sagerne til dørs. Det fortæller den 34-årige advokat i AdvokatWatchs faste format Karrierevejen, hvor advokater og jurister i forbindelse med jobskifte fortæller om karrieren indtil nu.

Hvorfor har du valgt at skifte job?

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier