AdvokatWatch

Økonom skriver historie i Gorrissen: Det er en blåstempling

Erik Molin har som cheføkonom i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel formået at opbygge en enhed med økonomer, som supplerer juristernes rådgivning, og han ser det som en anerkendelse fra partnerkredsen, at han nu kan kalde sig partner.

"Det er en anerkendelse fra partnerkredsen om, at mit arbejde har bragt værdi," siger 38-årige Erik Molin. | Foto: PR

Da han blev ansat, var han den eneste økonom i bygningen. Nu har Erik Molin et helt hold af økonomer under sig og har netop taget et historisk skridt ind i partnerkredsen hos advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, som for første gang i firmaets historie har indlemmet en ikke-advokat i ejerkredsen.

"Vi startede helt fra bunden i forhold til, hvorvidt vi kunne bidrage med noget, og det her nye skridt er en anerkendelse fra partnerkredsen om, at mit og holdets arbejde har bragt værdi. Jeg er selvfølgelig glad for og stolt over at have fået det skulderklap og den blåstempling," siger Erik Molin til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier