AdvokatWatch

Deloitte lancerer digitalt jura-værktøj til virksomheder i Kina

Deloitte og kinesisk advokatfirma vil bruge kunstig intelligens til at hjælpe kinesiske virksomheder med at overholde myriaden af lovkrav

Virksomheder i Kina, bl.a. her i Shanghais finansdistrikt, kan få hjælp fra kunstig intelligens til at navigere i regeljunglen

Revisions- og konsulentkæmpen Deloitte og et tilknyttet kinesisk advokatfirma lancerer nu en digital løsning, der skal hjælpe virksomheder i Kina med at holde styr på en strøm af skiftende myndighedskrav.

Det skriver branchesitet Artificial Lawyer.

Det nye værktøj er baseret på kunstig intelligens, der registrerer og analyserer forhold vedrørende regulering i Kina.

“Virksomheder står over for et meget komplekst, regulatorisk landskab i Kina, og det er hårdt for dem at være på toppen af det,” siger Mark Schroeder, seniorrådgiver hos Shanghai Qin Li Law Firm, Deloittes partnerfirma i den nye løsning, til Artificial Lawyer.

Systemet er skræddersyet til Kina og opererer på kinesisk. Det er udviklet af Deloittes juridiske division, der består af over 2000 jurister i 80 lande.

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier