AdvokatWatch

Kammeradvokat dropper erstatningstrussel mod Horten-partner i Lêlê-konkurs

Konkurssværvægteren Boris Frederiksen dropper nu trussel om en erstatningssag mod Horten-partner, der var kurator i restaurantkæden Lêlês konkursbo.

Foto: Martin Lehmann/Politiken/Ritzau Scanpix

Efter knap et års juridisk limbo dropper Kammeradvokaten nu at føre en sag forbundet til restaurantkæden Lêlê, som drejede nøglen om i 2019 med en milliongæld til bl.a. Gældsstyrelsen.

Det skriver Berlingske på baggrund af dokumenter fra Sø- og Handelsretten. Spørgsmålet er blevet aktuelt, efter Kammeradvokatens formand, Boris Frederiksen, i fjor vurderede, at konkursboet var videresolgt til et nyt restaurantselskab – som i høj grad var drevet af samme personkreds som den gamle, bl.a. stifter Anh Lê – til underpris.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier