AdvokatWatch

Om AdvokatWatch

AdvokatWatch23.jpeg 

Om AdvokatWatch

AdvokatWatch går helt tæt på virksomheder og personer i advokatbranchen, ligesom vi fokuserer på de juridiske afdelinger i de danske virksomheder. Vi skriver om strategi, ledelse, resultater, konkurrence, tal, rankings, mandater, tvister, rådgivning, rammevilkår, teknologi, innovation, brancheglidninger, profiler, talenter, karriere, løn, jobskifte og meget andet. AdvokatWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om de store, toneangivende virksomheder, men også om underskoven af mindre og mellemstore danske virksomheder.

AdvokatWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over AdvokatWatch også søstermedierne AMWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på AdvokatWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på AdvokatWatch: http://advokatwatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

AdvokatWatch
St. Regnegade 12, 2. sal
1110 København K
Tlf.: 70 777 126
E-mail: redaktion@advokatwatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 3330 8310

 

Vil du være en del af redaktionen på AdvokatWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.

 

 

Hvem er vi:

Signe Ferslev Pedersen, redaktør (barselsorlov)

E-mail: sf@advokatwatch.dk
Tlf.: 3330 8374

Signe Ferslev Pedersen, født 1977, er uddannet markedsføringsøkonom og har en kandidatgrad i journalistik og publicering fra Syddansk Universitet og Oxford Brookes University. Inden hun kom til Watch Medier og AdvokatWatch, har Signe arbejdet som erhvervsjournalist for Børsen og Berlingske Business, hvor hun var en del af virksomhedsgruppen og dækkede nogle af Danmarks største virksomheder, herunder Lego, Dansk Supermarked, Coop og Jysk. Er pt. på barselsorlov.

 

Jørgen Bendsen, fungerende redaktør

E-mail: jb@advokatwatch.dk

Tlf.: 3330 8331
Mobil: 2019 4229

Jørgen Bendsen, født 1971, har over 20 års erfaring som erhvervsjournalist, politisk reporter, redaktionschef og redaktør fra medier som Børsen, Reuters, Jyllands-Posten og TV2. Han er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1998 og leverede gennem sine 14 år på Børsen hundredevis af forsidehistorier. I 2016 kom han til Watch Medier for at etablere EjendomsWatch, hvor han siden har været redaktør med ansvar for den daglige redaktionelle ledelse. Frem til august 2019 er han desuden fungerende redaktør på AdvokatWatch.

 

Maiken Reimer Rønneberg, journalist

E-mail: mr@advokatwatch.dk
Tlf.: 3330 8348

Maiken Reimer Rønneberg, født 1994, er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Maiken var i praktik på Jyllands-Posten/Finans, hvor hun blandt andet beskæftigede sig med stofområderne karriere og it-kriminalitet for Finans og efterfølgende kulturbranchen for Jyllands-Posten. Maiken var journalist på søstermediet EnergiWatch, før hun kom til AdvokatWatch.

 

Andreas Vestergaard, journalist

E-mail: av@advokatwatch.dk
Tlf.: 3330 8344

Andreas Vestergaard, født 1988, er uddannet cand.comm. i journalistik fra Roskilde Universitet og med praktiktid på B.T. Han har blandt andet arbejdet som freelance-journalist for B.T. og Euroman. Andreas har været ansat som journalist hos Watch Medier siden september 2018 og har også været på søstermediet EjendomsWatch.

 

Mathias Blædel, journalist

E-mail: mb@advokatwatch.dk
Tlf.: 3330 8343

Mathias Blædel, født 1993, er i gang med at færdiggøre sin uddannelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Var i praktik på Børsen, hvor han bl.a. beskæftigede sig med transport- og logistikbranchen og dækkede virksomheder som Mærsk, SAS og DSV. Mathias har været ansat på Watch Medier siden februar 2019.

 

 

Abonnement

Signe Birk
Tlf.: 7171 7434
signe@infowatch.dk

Rasmus Ladefoged
Tlf.: 7171 7426
rasmus@infowatch.dk

 

Jobannoncer

Therese Warpe Jensen
Tlf.: 7171 7420
therese@infowatch.dk

 

Annoncering

Søren Lund
Tlf.: 7171 7437
soren@infowatch.dk

 

Teknisk support

Tlf.: 7077 7126
support@infowatch.dk

 

Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt:

debitor.watch@jppol.dk

Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte AdvokatWatch:

advokatwatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7126

 

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

amwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier