AdvokatWatch

Om AdvokatWatch

AdvokatWatchjan.jpg 

Om AdvokatWatch

AdvokatWatch går helt tæt på virksomheder og personer i advokatbranchen, ligesom vi fokuserer på de juridiske afdelinger i de danske virksomheder. Vi skriver om strategi, ledelse, resultater, konkurrence, tal, rankings, mandater, tvister, rådgivning, rammevilkår, teknologi, innovation, brancheglidninger, profiler, talenter, karriere, løn, jobskifte og meget andet. AdvokatWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om de store, toneangivende virksomheder, men også om underskoven af mindre og mellemstore danske virksomheder.

AdvokatWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over AdvokatWatch også søstermedierne AMWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på AdvokatWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på AdvokatWatch: http://advokatwatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

AdvokatWatch
St. Regnegade 12, 2. sal
1110 København K
Tlf.: 70 777 126
E-mail: redaktion@advokatwatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 3330 8310

Hvem er vi:

Signe Ferslev Pedersen, redaktør (barselsorlov)

E-mail: sf@advokatwatch.dk
Tlf.: 3330 8374

Signe Ferslev Pedersen, født 1977, er uddannet markedsføringsøkonom og har en kandidatgrad i journalistik og publicering fra Syddansk Universitet og Oxford Brookes University. Inden hun kom til Watch Medier og AdvokatWatch, har Signe arbejdet som erhvervsjournalist for Børsen og Berlingske Business, hvor hun var en del af virksomhedsgruppen og dækkede nogle af Danmarks største virksomheder, herunder Lego, Dansk Supermarked, Coop og Jysk. Er pt. på barselsorlov.

Jørgen Bendsen, fungerende redaktør

E-mail: jb@advokatwatch.dk

Tlf.: 3330 8331
Mobil: 2019 4229

Jørgen Bendsen, født 1971, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og med praktiktid på Jyllands-Posten. Han var fra 1998-2011 journalist og senere redaktionschef på nyhedsbureauet Reuters. Fra 2001 til 2015 var Jørgen Bendsen ansat på Børsen og dækkede bl.a. servicebranchen, skibsfart og offentlige virksomheder. Undervejs var han politisk reporter og tv-journalist i samarbejde med TV 2. Jørgen Bendsen kom til Watch Medier i 2016 og står for den daglige redaktionelle ledelse af EjendomsWatch og siden oktober 2018 også for AdvokatWatch.

Lonni Park Lynge, journalist

E-mail: ll@advokatwatch.dk
Tlf.: 3330 8372

Lonni Park Lynge, født 1981, er uddannet som journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2008. Hun har i en årrække arbejdet hos Lederne, hvor hun har fulgt erhvervslivet tæt i sit arbejde som journalist og pressemedarbejder. I sin tid på Lederne har Lonni også fast leveret indhold om ledelse og karriere til blandt andre Berlingske Business. Inden Lonni kom til AdvokatWatch, var hun journalist på søstermediet MedWatch.

Maiken Reimer Rønneberg, journalist

E-mail: mr@advokatwatch.dk
Tlf.: 3330 8348

Maiken Reimer Rønneberg, født 1994, er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Maiken var i praktik på Jyllands-Posten/Finans, hvor hun blandt andet beskæftigede sig med stofområderne karriere og it-kriminalitet for Finans og efterfølgende kulturbranchen for Jyllands-Posten. Maiken var journalist på søstermediet EnergiWatch, før hun kom til AdvokatWatch.

Andreas Vestergaard, journalist

E-mail: av@advokatwatch.dk
Tlf.: 3330 8344

Andreas Vestergaard, født 1988, er uddannet cand.comm. i journalistik fra Roskilde Universitet og med praktiktid på B.T. Han har blandt andet arbejdet som freelance-journalist for B.T. og Euroman. Andreas har været ansat som journalist hos Watch Medier siden september 2018 og har også været på søstermediet EjendomsWatch.

Peter Førby Kappel, researcher

E-mail: pk@watchmedier.dk
Tlf.: 3330 8386

Peter Førby Kappel, født 1993, har en bachelor i Erhvervsøkonomi fra Roskilde Universitet og i gang med at tage en kandidatgrad inden for revision og regnskab (cand.merc.aud.) på Aalborg Universitet. Inden jobbet som researcher for AdvokatWatch, har Peter arbejdet som projektleder i et marketingfirma.

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

amwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier