AdvokatWatch

Om AdvokatWatch

AdvokatWatch4.jpg

Om AdvokatWatch

AdvokatWatch går helt tæt på virksomheder og personer i advokatbranchen, ligesom vi fokuserer på de juridiske afdelinger i de danske virksomheder. Vi skriver om strategi, ledelse, resultater, konkurrence, tal, rankings, mandater, tvister, rådgivning, rammevilkår, teknologi, innovation, brancheglidninger, profiler, talenter, karriere, løn, jobskifte og meget andet. AdvokatWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om de store, toneangivende virksomheder, men også om underskoven af mindre og mellemstore danske virksomheder.

AdvokatWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over AdvokatWatch også søstermedierne AMWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på AdvokatWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på AdvokatWatch: http://advokatwatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

AdvokatWatch
St. Regnegade 12, 2. sal
1110 København K
Tlf.: 70 777 126
E-mail: redaktion@advokatwatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 3330 8310

Hvem er vi:

Signe Ferslev Pedersen, redaktør

E-mail: sf@advokatwatch.dk
Tlf.: 3330 8374

Signe Ferslev Pedersen, født 1977, er uddannet markedsføringsøkonom og har en kandidatgrad i journalistik og publicering fra Syddansk Universitet og Oxford Brookes University. Inden hun kom til Watch Medier og AdvokatWatch, har Signe arbejdet som erhvervsjournalist for Børsen og Berlingske Business, hvor hun var en del af virksomhedsgruppen og dækkede nogle af Danmarks største virksomheder, herunder Lego, Dansk Supermarked, Coop og Jysk.

Lonni Park Lynge, journalist

E-mail: ll@advokatwatch.dk
Tlf.: 3330 8372

Lonni Park Lynge, født 1981, er uddannet som journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2008. Hun har i en årrække arbejdet hos Lederne, hvor hun har fulgt erhvervslivet tæt i sit arbejde som journalist og pressemedarbejder. I sin tid på Lederne har Lonni også fast leveret indhold om ledelse og karriere til blandt andre Berlingske Business. Inden Lonni kom til AdvokatWatch, var hun journalist på søstermediet MedWatch.

Nicolai Raastrup, journalist

E-mail: nr@advokatwatch.dk
Tlf.: 3698 0110

Nicolai Raastrup, født 1972, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han har mange års erfaring med erhvervsjournalistik som reporter på Reuters, Børsen og Jyllands-Posten. Inden han startede på AdvokatWatch var Nicolai erhvervsredaktør på det digitale erhvervsmedie Finans. Nicolai har også arbejdet som Mellemøst-korrespondent for Berlingske med base i Jerusalem og som pressechef i servicekoncernen ISS.

 

 

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

amwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier