AdvokatWatch

AdvokatWatchfeb2020.jpg 

Om AdvokatWatch

AdvokatWatch går helt tæt på virksomheder og personer i advokatbranchen, ligesom vi fokuserer på de juridiske afdelinger i de danske virksomheder. Vi skriver om strategi, ledelse, resultater, konkurrence, tal, rankings, mandater, tvister, rådgivning, rammevilkår, teknologi, innovation, brancheglidninger, profiler, talenter, karriere, løn, jobskifte og meget andet. AdvokatWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om de store, toneangivende virksomheder, men også om underskoven af mindre og mellemstore danske virksomheder.

AdvokatWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over AdvokatWatch også søstermedierne AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på AdvokatWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på AdvokatWatch: http://advokatwatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

AdvokatWatch
Rådhuspladsen 37
1785 København V
Tlf.: 70 777 126
E-mail: redaktion@advokatwatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 3330 8310

 

Vil du være en del af redaktionen på AdvokatWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.

 

 

Hvem er vi:

Steffen Moses, redaktør

E-mail: sm@advokatwatch.dk
Tlf.: 3330 8341

Steffen Moses, født 1984, er uddannet cand.comm. i journalistik og globale studier fra Roskilde Universitet i 2014. Han er medstifter af firmaet Datared., der har lavet undersøgende datajournalistik for bl.a. Ekstra Bladet og Fagbladet 3F. Steffen har i øvrigt været journalistpraktikant på Børsen, og under studierne arbejdede han på B.T. I 2015 modtog han sammen med Datared. og Ekstra Bladet FUJ-prisen for undersøgende journalistik. Før AdvokatWatch har Steffen været journalist på FinansWatch og PolicyWatch.

 

Andreas Vestergaard, journalist

E-mail: av@advokatwatch.dk
Tlf.: 3330 8344

Andreas Vestergaard, født 1988, er uddannet cand.comm. i journalistik fra Roskilde Universitet og med praktiktid på B.T. Han har blandt andet arbejdet som freelance-journalist for B.T. og Euroman. Han har været ansat som journalist hos Watch Medier siden september 2018 og har også været på søstermediet EjendomsWatch.

 

Maiken Reimer Rønneberg, journalist

E-mail: mr@advokatwatch.dk
Tlf.: 3330 8348

Maiken Reimer Rønneberg, født 1994, er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Maiken var i praktik på Jyllands-Posten/Finans, hvor hun blandt andet beskæftigede sig med stofområderne karriere og it-kriminalitet for Finans og efterfølgende kulturbranchen for Jyllands-Posten. Hun var journalist på søstermediet EnergiWatch, før hun kom til AdvokatWatch i oktober 2018.

 

Iben Schmidt, journalist

E-mail: is@advokatwatch.dk
Tlf.: 33 30 83 48

Iben Schmidt, født i 1997 og uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun var journalistpraktikant i Dyrenes Beskyttelses kommunikationsafdeling og hos Watch Medier. Har været journalist hos Watch Medier siden august 2018 og skrevet for bl.a. FinansWatch, ITWatch og PolicyWatch.

Teknisk support

Tlf.: 7077 7126
support@infowatch.dk

 

Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt:

debitor.watch@jppol.dk

Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte AdvokatWatch:

advokatwatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7126

 

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier