AdvokatWatch

Advokatrådet vil undersøge branchens omdømme: Vi kommer aldrig til at kæmpe med jordemødre om førstepladsen i troværdighedsmålinger

INTERVIEW – Efter debat om advokaters dalende troværdighed sætter Advokatrådet nu gang i en undersøgelse af branchens image.

"Der har de sidste par år været nogle møg-sager, som har fyldt meget - men det er vigtigt at huske på, at de kan tælles på en hånd," siger Peter Fogh, formand for Advokatrådet, der nu vil have branchens omdømme undersøgt. Foto: PR.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til AdvokatWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Forbedring af kritiseret it-platform får blandet modtagelse

Den dyre og forsinkede it-platform Minretssag.dk har siden udrulningen haft massive problemer. Trods en hastighedsforbedring i sidste måned, fungerer systemet ifølge flere brugere stadig ikke tilfredsstillende. Nu er analyse af problemerne også forsinket.

Medieomtale af Bech-Bruun gik for vidt

DR må rette og beklage udsagn om advokatfirmaet i sin omtale af sagen om udbytteskat. Bech-Bruun reagerede søndag på en række beskyldninger i flere medier ved at bede om berigtigelser og slå fast, at virksomheden "forbeholder os i det hele taget vores stilling i enhver henseende."

Relaterede

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier