AdvokatWatch

Stampe trækker sig som managing partner: Det bliver for svært at vende tilbage

Advokat Thomas Stampe er stoppet som managing partner efter fire år på posten. Hvis han havde ventet tre år mere, havde det været for svært at komme tilbage til advokatgerningen, fortæller han i et interview med AdvokatWatch.

Thomas Stampe stopper som managing partner. | Foto: PR

Efter fire år siger Thomas Stampe farvel til jobbet som ledende partner i Lundgrens. Det har været en hård, men nødvendig beslutning, fortæller han i et interview med AdvokatWatch.

"Det er et hårdt job. Man kan ikke holde fokus på at være en dygtig leder af hele forretningen og samtidig oparbejde sin egen forretning. De to ting modarbejder hinanden. Hvis du bliver hængende for længe som managing partner, går det så hårdt ud over din egen forretning, at det bliver for svært at vende tilbage," siger Thomas Stampe.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier