AdvokatWatch

Kommissionsformands familie har været udsat for "ubehagelige oplevelser"

Formanden for Instrukskommissionen, landsdommer Peter Mørk Thomsen, har haft "ubehagelige oplevelser" i forbindelse med jobbet, skriver Politiken.

Peter Mørk Thomsen er til daglig dommer i Østre Landsret. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Landsdommer Peter Mørk Thomsen, der var formand for Instrukskommissionen, fortæller i et interview med Politiken, at jobbet medførte "ubehagelige oplevelser" for ham og hans familie.

Peter Mørk Thomsen ønsker af hensyn til sin familie ikke at fortælle om de konkrete oplevelser, men han siger, at det har været "noget voldsomt", og at det har været mere end "almindelige skriftlige mishagsytringer".

Ifølge justitsminister Nick Hækkerup (S) er det, som Peter Mørk Thomsen har været udsat for, fuldstændig uacceptabelt.

"Og jeg må sige, at det påvirker mig meget at høre, at formandens familie også er ramt af sagen. Det er fuldstændig uhørt. Det er samfundsskadeligt, hvis offentligt ansatte og andre med vigtige samfundsopgaver chikaneres på grund af deres arbejde," skriver ministeren til Politiken.

Lettet anklager lukker munden på kritikere: "Der har været et ekstremt stort pres" 

Dommer bliver formand for undersøgelseskommission 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier