AdvokatWatch

DLA Piper sætter verdensmål centralt i strategien

Ifølge en ny undersøgelse er der fokus på FN's verdensmål i de rådgivende virksomheder. Blandt andre advokatfirmaet DLA Piper følger tendensen.

"Vi sætter ind på tre fronter for at levere vores bidrag til verdensmålene," siger ledende partner i DLA Piper, Martin Lavesen. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Ifølge Børsen viser en ny undersøgelse blandt medlemmerne af brancheorganisationen DI Rådgiverne, at de rådgivende virksomheder har indset, at de er nødt til at tage højde for FN's verdensmål for at være attraktive for klienter og medarbejdere.

Blandt andre har advokatfirmaet DLA Piper sat fokus på verdensmålene, for eksempel inden for køb og salg af virksomheder, hvor firmaet ifølge ledende partner Martin Lavesen laver flere og flere human rights due diligence-opgaver for kunder, hvor verdensmålene er i centrum. Men også internt er der fokus på FN's 17 verdensmål.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier