AdvokatWatch

Kurator kæmper med salg af skibe i konkursbo

Advokater fra Hafnia Law kæmper med at hive penge hjem i konkursboet efter fynske Blue Star Line. Kun to ud af syv skibe er blevet solgt.

Foto: PR / Blue Star Line

Det er sin sag at sælge skibene i det konkursramte selskab Blue Star Line. I hvert fald kan advokaterne, der arbejder med konkursen, konstatere, at der kun er solgt to ud af syv skibe.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

På vegne af kurator Mathias Steinø fra advokatfirmaet Hafnia Law fortæller advokat Harald Søndergaard til Fyens Stiftstidende, at to skibe er solgt, og hele personalet er opsagt. Han tilstår, at det ikke er en nem opgave for advokaterne at sælge skibene.

"Det, der har slået selskabet ihjel, var jo, at markedet var dårligt, og det ændrer sig jo ikke i forbindelse med en konkurs. Så de skibe, der var svære at få i arbejde for Blue Star Line, er også svære at sælge for konkursboet. Men de er ikke usælgelige, og vi har interesserede købere til alle skibene. Der foregår forhandlinger med potentielle købere, så det er ikke en ren ørkenvandring," siger Harald Søndergaard til det fynske medie.

Blue Star Line gik konkurs i juli. Samlet gør kreditorerne krav på ca. 100 mio. kr., hvoraf skibene udgør en stor del. Spar Nord Bank har pant i skibene, så der er umiddelbart lange udsigter til penge for de øvrige kreditorer.

Shippingadvokater tager bunkerselskabers juridiske oprustning med ophøjet ro

Københavnsk specialistkontor skal rydde op i dansk offshorerederi efter konkurs

Kromann Reumert mister mangeårig partner til konkurrent 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier