AdvokatWatch

Moalem Weitemeyer Bendtsen og Plesner bistår i milliardhandel med sundhedskoncern

Investeringsselskabet Triton har købt 100 sygehuse og røntgenvirksomheder i handel til ca. 2 mia. kr. Advokatfirmaerne Moalem Weitemeyer Bendtsen, med partneren Dan Moalem i spidsen, og Plesner har rådgivet parterne.

Dan Moalem er tidligere managing partner og nu bestyrelsesformand i advokatfirmaet Moalem Weitemeyer Bendtsen. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Den private sundheds- og helsekæde Aleris er blevet opkøbt af investeringsfonden Triton for 2 mia. kr., oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Det er det københavnske advokatkontor Moalem Weitemeyer Bendtsen, der har bistået investeringsfonden Triton med opkøbet, og det juridiske hold bestod af tidligere managing partner Dan Moalem, nyudnævnt partner Tobias Bonde Frost og advokatfuldmægtig Martin Skytte, oplyser firmaet på Linkedin.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier