AdvokatWatch

Moalem Weitemeyer Bendtsen og Plesner bistår i milliardhandel med sundhedskoncern

Investeringsselskabet Triton har købt 100 sygehuse og røntgenvirksomheder i handel til ca. 2 mia. kr. Advokatfirmaerne Moalem Weitemeyer Bendtsen, med partneren Dan Moalem i spidsen, og Plesner har rådgivet parterne.

Dan Moalem er tidligere managing partner og nu bestyrelsesformand i advokatfirmaet Moalem Weitemeyer Bendtsen. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Den private sundheds- og helsekæde Aleris er blevet opkøbt af investeringsfonden Triton for 2 mia. kr., oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Det er det københavnske advokatkontor Moalem Weitemeyer Bendtsen, der har bistået investeringsfonden Triton med opkøbet, og det juridiske hold bestod af tidligere managing partner Dan Moalem, nyudnævnt partner Tobias Bonde Frost og advokatfuldmægtig Martin Skytte, oplyser firmaet på Linkedin.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier