AdvokatWatch

Fagforening igangsætter undersøgelse af krænkelser i advokatbranchen

Efter flere sager om seksuelle krænkelser er kommet frem, sætter fagforeningen Djøf Advokat nu gang i en undersøgelse af omfanget.

Foto: Colourbox

Efter den seneste uges sager og på opfordring af medlemmer sætter fagforeningen Djøf Advokat nu gang i en kortlægning af omfanget af seksuelle krænkelser, chikane og sexime i branchen. Det skriver Berlingske.

Ifølge Djøf Advokats næstformand, Rasmus Thingholm, sker det ved, at en undersøgelse bliver sendt ud til alle advokater og advokatfuldmægtige i Djøf onsdag, som besvares anonymt, og som i første omgang skal munde ud i en rapport.

"Hvis vi skal have et reelt indblik i omfanget af sexisme og krænkende adfærd i advokatbranchen, så kræver det, at der kommer nogle tal på bordet. Og med den baggrund kan vi få en dialog med branchens øvrige interessenter om, hvorvidt der skal gøres noget særligt for advokatbranchen," siger Rasmus Thingholm til Berlingske.

Kammeradvokaten og Plesner melder om flere krænkelsessager

Gorrissen har uddelt advarsler efter sager om "uønsket seksuel opmærksomhed"

Formand om sexisme-debat: "Der skal alligevel noget til, før man sætter store projekter i værk" 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier