AdvokatWatch

26-årig advokat: "Jeg er en af de personer, der trives i travlhed"

Den nyudklækkede advokat Homa Pakdel-Nabati er med sine 26 år blandt Danmarks alleryngste advokater. Trods sin unge alder lader hun sig ikke afskrække af det hårde arbejdspres, branchen er kendt for. Tværtimod, lyder det i et interview med AdvokatWatch.

"Det er fedt at se nogle stærke kvinder, som skaber vej for folk som mig. Men mine mandlige ledere er også mine rollemodeller," siger den unge Kromann Reumert-advokat Homa Pakdel-Nabati. | Foto: Iben Schmidt / AdvokatWatch

Homa Pakdel-Nabati er mere nysgerrig og ambitiøs end de fleste. De egenskaber har indtil videre ført hende ind på Kromann Reumerts bonede gulve ved Nordhavn i København.

Efter tre år som advokatfuldmægtig kan hun med sine 26 år nu kalde sig en af Danmarks yngste advokater – hvis ikke den yngste – men Homa Pakdel-Nabati er ikke typen, der føler sig intimideret af omgivelserne i det hæderkronede advokatfirma.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier