AdvokatWatch

Medie: Horten vil betale millioner tilbage til kommune

Horten tilbyder at betale dele af sit honorar tilbage til Frederikssund Kommune i forbindelse med projektet Vinge Centrum, skriver DR.

Foto: PR

Advokatfirmaet Horten tilbyder nu at betale 8,75 mio. kr. af sit honorar tilbage til Frederikssund Kommune i forbindelse med juridisk rådgivning om projektet Vinge Centrum.

Det fremgår af et lukket punkt på økonomiudvalgets dagsorden, som P4 København har set, skriver DR.

Horten rådgav kommunen i forbindelse med aftalen med MT Højgaard og AP Ejendomme om Vinge Centrum. Den såkaldte tildelingsaftale blev underskrevet i sommeren 2017, men kort før jul blev samarbejdet så ophævet, efter at en endelig aftale aldrig faldt på plads, skriver DR.

Det samlede honorar til Horten lyder på i alt 28,8 mio. kr. Beløbet, som advokatfirmaet vil betale tilbage, dækker over både betalte og endnu ikke-betalte fakturarer, og forvaltningen skulle have indstillet til politikerne i Frederikssund Kommune, at de accepterer tilbuddet, skriver DR.

Ifølge P4 København skriver Horten i en mail, at de er åbne for en dialog med Frederikssund Kommune om, hvad den manglende aftale skal have for honoreringen.

Efter planen skal etableringen af den nye bydel foregå fra 2018 og 2022.

Horten afviser Vinge-kritik: Vi står 100 pct inde for rådgivningen 

Horten udnævner fire nye partnere 

Mere fra AdvokatWatch

Telefonerne er blevet stille hos boligadvokater

Der bliver solgt færre boliger, og det kan mærkes i advokatkontorerne. ”Heldigvis har jeg ikke et dyrt, forkromet kontor på Kongens Nytorv,” siger Mette Krog med egen forretning i den sjællandske by Borup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier