AdvokatWatch

Kammeradvokaten om fri konkurrence: Det kan føre til intern krig mellem statens instanser

Både konkurrenter, professorer og politikere vil have Kammeradvokatens mange opgaver i frit udbud. Men det kan ende i pengespild og uens sagsbehandling, advarer Kammeradvokaten selv.

"Når de vælger os i stedet for andre kontorer, vidner det om, at de vilkår, vi leverer til, er attraktive. Det gælder både ift. vores priser og kvaliteten af vores ydelser," mener Jens Bødtcher-Hansen, ledende partner i Kammeradvokaten. | Foto: Nikolai Linares

En allerede intens fejde i advokatbranchen om den største private aktør i markedet, Kammeradvokaten, vil i de kommende måneder formentlig blive endnu mere intens. Konkurrencerådets rapport er på vej i høring, og så kan krigen for alvor begynde.

Det er det private Advokatfirmaet Poul Schmith, der har den titel, og ved siden af konkurrerer firmaet med de øvrige i branchen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier