AdvokatWatch

Presset stiger på regeringen for at genåbne domstolene

De borgerlige partier øger presset på regeringen og kalder den fortsatte nedlukning af domstolene for "en skændsel", "en fejl" og "en katastrofe". Venstre har sendt en mail med forslag om genåbningen af retterne til justitsministeren.

"Der er ofrer for kriminalitet, der ikke kan få afklaring. Det kan vi ikke være bekendt. Vi bliver nødt til at få løst problemet hurtigst muligt," siger Peter Skaarup, gruppeformand og retsordfører for Dansk Folkeparti. | Foto: Stine Tidsvilde

Koret med krav om genåbning af landets domstole vokser på Christiansborg, hvor tonen over for regeringen nu skærpes. Det sker, efter statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde tirsdag sagde, at regeringen udvider første fase af Danmarks gradvise genåbning.

"For mig at se er det en fejl, at man ikke har forsøgt at holde domstolene åbne. Og efterfølgende at man ikke åbner domstolene som noget af det første," siger Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, til AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier