AdvokatWatch

Karnov-topchef ser penge i print så langt øjet rækker

Til trods for et kontinuerligt fald i Karnovs offline-forretning forventer topchefen, at der også fremover vil være penge at tjene på juridiske fagbøger og Karnovs velkendte gule lovsamling.

Karnovs gule lovsamling kan blandt andet bruges under computerskærme for at forbedre arbejdspositionen. Den kan også bruges som opslagsværk, men de fleste benytter sig af den online udgave. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

En hurtig gåtur igennem Karnov Groups kontor i København afslører med al ønskelig tydelighed, at den klassiske gule lovsamling stadig er nyttig. De tykke bøger bliver således flittigt brugt af medarbejderne til at lægge under skærme og bærbare computere for at forbedre arbejdspositionen.

Men har de trykte bøger en eksistensberettigelse ud over at forbedre ergonomien hos medarbejderne i Karnov? Ja, lyder det fra adm. direktør i Karnov Group, Flemming Breinholt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier