AdvokatWatch

Tre firmaer nomineret til legaltech-pris

Et af landets største advokatfirmaer er blandt de nominerede til prisen som Årets Danske Legal Tech Firma 2019.

Foto: Colourbox/1553154

Feltet af kandidater er blevet indsnævret, og nu står tre firmaer tilbage i kampen om prisen som Årets Danske Legal Tech Firma 2019, som uddeles af Experticon.

Det drejer sig om Advokatfirmaet Poul Schmith, bedre kendt som Kammeradvokaten, Risma Systems, der arbejder med complianceredskaber, samt Ante, som tilbyder juridisk informationssøgning.

"Det er glædeligt, at så mange danske firmaer har udviklet og markedsført spændende legaltech-løsninger, idet det skaber håb om, at Danmark får del i den forventet store vækst på dette område i de kommende år," skriver Henrik Duedahl Høyer, partner i Experticon, på Linkedin. 

Sidste år gik prisen til Contractbook, som netop har fået en kapitalindsprøjtning på 26 mio. kr. fra blandt andre Googles venturekapitalfond. Firmaet sælger digitale løsninger inden for kontraktrelaterede opgaver til jurister og virksomheder på en abonnementsordning, og platformen har omkring 50.000 brugere i mere end 100 lande.

Juryen, som har udvalgt de tre nominerede, består af Steen Hermansen fra Danske Advokater, Peter Istrup fra Danske Virksomhedsjurister og Dan Storbaek fra Experticon.

Vinderen udpeges på årets legaltech-konference i København tirsdag 26. november.

Legaltech-direktør om millionindsprøjtning: "Det er stort for os, og det er stort for legaltech i Danmark" 

Dansk legaltech-firma får millioner fra Googles venturekapitalfond

Legaltech-firmaer vil i dialog med konservativ advokatbranche 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier