AdvokatWatch

Tidligere Penta-direktør mærker efterspørgsel på ledere i hårdt presset mellemsegment

Flere mellemstore advokatfirmaer leger med idéen om at få direktører ind, som kan frigøre værdifulde og tiltrængte ressourcer til forretningen. Efter sin exit fra Penta Advokater var Benny B. Laursen således i dialog med tre advokatkontorer, inden han landede i nyt job.

"Det kan ikke lade sig gøre at have sin egen portefølje og bruge 60-80 pct. af sin tid på kunder, når man også skal håndtere ledelse og strategi," siger Benny B. Laursen. | Foto: Kasper Hornbæk

Benny B. Laursen har brugt et halvt år på at finde ud af, hvad fremtiden skal indebære, efter han 1. april stoppede som adm. direktør i det sydjyske advokatfirma Penta Advokater.

I det halve år har han blandt andet været i dialog med flere mellemstore advokatfirmaer, der sonderer terrænet i forhold til at få en mere professionel ledelse for at optimere forretningen i lyset af mere omfattende og tidskrævende krav til ledelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier