AdvokatWatch

Anklager: "Jeg begyndte at få hjertebanken og åndenød"

Anklagemyndigheden ved Københavns Politi har det seneste år fået to påbud fra Arbejdstilsynet på grund af dårligt arbejdsmiljø. AdvokatWatch har talt med en anklager, som fortæller, hvordan en presset og uforudsigelig hverdag slog ham omkuld.

"Hvis man var heldig, ringede de ned til dommeren og sagde: 'Der kommer en ny anklager. Han skal lige have ti minutter til at læse sagen igennem'," siger en anklager, der i en periode har været ansat ved Københavns Politi. | Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

"Når jeg mødte ind, begyndte hjertet at banke så meget, at det faktisk gjorde ondt. Ligesom mange andre blev jeg jo syg af at være derinde."

Den ubehagelige følelse var hverdag for en anklager, der i en periode har været ansat ved Københavns Politi. AdvokatWatch er bekendt med anklagerens identitet, men han ønsker ikke at stå frem med navn af hensyn til sin nuværende jobsituation. I dag er anklageren tilbage i fulde omdrejninger som anklager et andet sted, men han har ikke glemt, hvordan arbejdspresset ved Københavns Politi påvirkede ham.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier