AdvokatWatch

Bech-Bruun mærker interesse for rådgivning om generationsskifte

Et af landets største advokatfirmaer Bech-Bruun mærker, at mange ejerfamilier føler sig presset til at beslutte generationsskifte nu, skriver avis.   

Foto: Jens Dresling

Usikkerheden på området for generationsskifte i familieejede virksomheder får telefonerne til at gløde hos et af landets førende advokatfirmaer, Bech-Bruun.

Det skriver Berlingske.

"Mange familier føler sig pressede til at beslutte et generationsskifte nu, selv om de måske ikke er klar til det. Jeg har, siden jeg blev uddannet jurist, beskæftiget mig med det her. Og det sidste par års usikkerhed om området er helt ekstraordinært," siger Michael Serup, der er partner hos Bech Bruun.

Regeringens seneste udmeldinger om forhøjelse af arveafgiften for familieejede virksomheder, har sat ekstra pres på ejerne. Ifølge Michael Serup begyndte usikkerheden imidlertid allerede i 2015, da den såkaldte formueskattecirkulære blev afskaffet. Siden blev arveafgiften lempet af LVAK-regeringen, og nu lader det altså til, at S-regeringen trækker den lempelse tilbage. 

Finans.dk har tidligere beskrevet, hvordan den nye regerings planer om at hæve arveafgiften har sat en bølge af generationsskifter i gang og skabt forretning for advokater og revisiorer. 

Varsling: Skat vil se eksplosion i generationsskifter i år

Højere arveafgift skaber forretning for advokater og revisorer 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier