Bech-Bruun mærker interesse for rådgivning om generationsskifte

Et af landets største advokatfirmaer Bech-Bruun mærker, at mange ejerfamilier føler sig presset til at beslutte generationsskifte nu, skriver avis.   
Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Usikkerheden på området for generationsskifte i familieejede virksomheder får telefonerne til at gløde hos et af landets førende advokatfirmaer, Bech-Bruun.

Det skriver Berlingske.

"Mange familier føler sig pressede til at beslutte et generationsskifte nu, selv om de måske ikke er klar til det. Jeg har, siden jeg blev uddannet jurist, beskæftiget mig med det her. Og det sidste par års usikkerhed om området er helt ekstraordinært," siger Michael Serup, der er partner hos Bech Bruun.

Regeringens seneste udmeldinger om forhøjelse af arveafgiften for familieejede virksomheder, har sat ekstra pres på ejerne. Ifølge Michael Serup begyndte usikkerheden imidlertid allerede i 2015, da den såkaldte formueskattecirkulære blev afskaffet. Siden blev arveafgiften lempet af LVAK-regeringen, og nu lader det altså til, at S-regeringen trækker den lempelse tilbage. 

Finans.dk har tidligere beskrevet, hvordan den nye regerings planer om at hæve arveafgiften har sat en bølge af generationsskifter i gang og skabt forretning for advokater og revisiorer. 

Varsling: Skat vil se eksplosion i generationsskifter i år

Højere arveafgift skaber forretning for advokater og revisorer 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også