AdvokatWatch

Moalem Weitemeyer Bendtsen: Vores kompromisløse M&A-fokus har båret frugt

SOMMERSERIE: Henover sommeren giver AdvokatWatch ordet frit til en række profiler i advokatbranchen. I dag svarer Thomas Weitemeyer, managing partner i Moalem Weitemeyer Bendtsen. 

Thomas Weitemeyer, managing partner i Moalem Weitemeyer Bendtsen. | Foto: Moalem Weitemeyer Bendtsen/PR

Hvad er du mest tilfreds med er lykkedes i din virksomhed/organisation i første halvår?

"Jeg sætter pris på rigtig mange ting i vores virksomhed, men det jeg noterer med størst glæde er, hvordan vi kan se at vores kompromisløse fokus på M&A har båret frugt. Vi har cementeret vores position på M&A markedet, senest med offentliggørelsen af Mergermarkets tendensrapport for første og andet kvartal i 2019, der viser at Dan Moalem (partner i Moalem Weitemeyer Bendtsen, red.) er den mest aktive M&A-advokat i det nordiske marked, en position han også havde igennem hele 2018. Baseret på value har vi fem partnere i toppen af the Nordic league table. Derudover viser rapporten, at vores advokater og fuldmægtige også har en helt unik erfaring med M&A-processer."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier