AdvokatWatch

Forsvarsadvokat: Konkurrencen er blevet yderligere skærpet

JULESERIE: Frem mod årets udgang sætter en række profiler ord på det forgange år i den juridiske verden samt deres forventninger til 2019. Denne gang er det indehaver af Stage Advokatfirma, forsvarsadvokat Mette Grith Stage, der har oplevet en øget konkurrence blandt strafferetsadvokater efter opløsningen af TVC's strafferetsafdeling. 2019 står i oprustningens tegn for landets største strafferetskontor.

Advokat Mette Grith Stage. | Foto: Stage Advokatfirma PR

Hvad har været årets vigtigste begivenhed?

"Arbejdsmæssigt, at en senioranklager er blevet dømt for stillingsmisbrug ved at have løjet i retten i en stor straffesag. At det kørte helt af sporet for en ellers respekteret og dygtig anklager, tror jeg de fleste er blevet overraskede over, og det viser jo, at det er farligt at have blind tillid til, at anklagemyndigheden og politiet er objektive og altid kører efter bogen. Sager viser, at det er virkelig vigtigt, at forsvarsadvokater – og sandelig også dommere – er kritiske over for myndighedspersoners ageren og over for det materiale, som myndighederne fremlægger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier