AdvokatWatch

Juridisk iværksætter fortsætter med at hive penge ind

Den entreprenante jurastuderende Mike Vestergaard, der tidligere i år forlod Lejernes Frie Retshjælp for at kaste sig over et nyt legaltech-projekt, har endnu engang fået penge.

Efter godt et halvt år i luften får legaltech-selskabet Digura nu en økonomisk håndsrækning.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet.

Iværksættervirksomheden, som jurastuderende Mike Vestergaard er medstifter af, har modtaget 50.000 kr. i et legat fra Fonden For Entreprenørskab.

Ifølge pressemeddelelsen er legatet tildelt virksomheden, så Digura har mulighed for at arbejde videre med at kombinere jura, teknologi og innovation i selskabets softwareløsning.

"Vi er her for at forny og innovere det lejeretlige marked, som ikke har oplevet en udvikling i længere tid. Vi vil gøre det nemmere for lejere at få det, som de har krav på, dette sker ved hjælp af teknologi, nytænkning og ønsket om at ændre en branche. Vi har ikke den perfekte løsning endnu og får det måske aldrig, men for hver dag tager vi et skridt tættere på – og med legatet kan vi nu rykke os endnu hurtigere mod, at gøre det nemmere og mere sikkert, at være lejer i Danmark," udtaler Mike Vestergaard.

Det er dog ikke første gang, at Mike Vestergaard bliver belønnet for et af sine projekter. Den unge jurastuderende startede i februar 2017 Lejernes Frie Retshjælp, som er en hjælp til klienter, der ikke selv har råd til en advokat. I starten af året vandt han Karnovs Nytænkerpris for projektet. Med prisen fulgte 20.000 kr. til donation til et socialt eller samfundsrelevant formål.

Måneden efter blev han for samme projekt tildelt Den Nordjyske Initiativpris på 100.000 kr., der uddeles af Nordjyske Medier og Aalborg Stiftstidendes Fond.

Virksomheden har endnu ikke aflagt årsregnskab.

Entreprenant jurastuderende kaster sig over legaltech 

Innovativ jurastuderende siger farvel til prisbelønnet projekt

Lejernes Frie Retshjælp modtager pris på 100.000 kroner

Karnov hædrer jurastuderende for retshjælps-projekt

Jurastuderende udvikler talenter i sin retshjælp til danske lejere 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier