AdvokatWatch

Legaltech-firmaer vil i dialog med konservativ advokatbranche

LEGALTECH: I næste uge afholdes konferencen "Legal Tech 2018" i København. AdvokatWatch har talt med en række af konferencens deltagere om markedet og udviklingen. "Vi ønsker at samarbejde med advokatbranchen," lyder det fra en legaltech-direktør. En anden vil gerne afmystificere.

At jura og teknologi skulle have en fremtid sammen, har ikke altid stået i stjernerne. Men den konstellation er ikke længere så usædvanlig, for i dag står legaltech-virksomheder i kø til at overtage standardopgaver i advokatbranchen. Konferencen "Legal Tech 2018", som finder sted i København 28. november, sætter en tyk streg under dette.

Niels Martin Brøchner er adm. direktør i legaltech-virksomheden Contractbook, som driver en kontrakthåndteringsplatform. For ham er det vigtigt at få afmystificeret legaltech:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Bech-Bruun kunne først på ugen glæde sig over ny formand og få dage efter ærgre sig over udbyttenederlag. Også TVC-partnere havde noget at ærgre sig over efter kritiske historie i Berlingske, mens domstolene brød ud i begrænset jubel over nye penge.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier