AdvokatWatch

Djøf: Der skal mere god ledelse i advokatbranchen

Advokatbranchen er rigtig god til at lave mange penge og fordre dygtige advokater, men måske mindre god til ledelse, lyder det fra Djøf, der derfor nu lancerer et større projekt med fokus på god ledelse i advokatbranchen.

Foto: Colourbox

Det er måske ikke god ledelse, der bedst kendetegner advokatbranchen. Derfor lancerer Djøf nu også et større projekt under arbejdsoverskriften "Mere god ledelse i advokatbranchen."

Det skriver branchemediet K-News, som Karnov Group står bag.

Projektet blev lanceret til Djøf Advokats årlige arrangement "Djøf Advokatdagen", der blev afviklet fredag.

”Det er vigtigt for os at italesætte ledelse, fordi advokatbranchen er rigtig god til mange ting. Den er rigtig god til at lave penge og rigtig god til at fordre dygtige advokater, der kan løse de sager, der er brug for i samfundet. Det, der traditionelt og historisk set har været mindre fokus på i advokatbranchen, er god ledelse," lød det blandt andet fra formand for Djøf Advokat, Mathias Krarup.

Han tilføjede, at han ikke tror, at man nødvendigvis bliver udvalgt som leder i advokatbranchen, fordi man er en dygtig leder. Samtidig påpegede han, at rigtig mange i advokatbranchen udøver ledelse uden at ane, at de står i en ledelsessituation.

"Nu er branchen efter min opfattelse ikke domineret af blændende ledere"

Flere jurister i toppen af de store virksomheder

Brancheforening støtter pres for eksterne medlemmer i advokatbestyrelser  

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier