Internationale advokatfirmaer går sammen om juridisk App Store

12 internationale advokatfirmaer er gået sammen om at støtte legaltech-virksomheden Reynen Court, som er i gang med at udarbejde en platform a la App Store. Det skal give advokatfirmaer nemmere adgang til tredjepartssoftware.

En App Store for juridiske techprodukter. Det er, hvad 12 internationale advokatfirmaer er gået sammen om at gøre til virkelighed, skriver branchemediet Legaltech News.

De 12 advokatfirmaer, som blandt andre tæller Clifford Chance og Latham & Watkins, er gået sammen i et konsortium, der skal støtte techvirksomheden Reynen Court, som er i gang med at udvikle en platform, hvor advokatfirmaer hurtigere og nemmere kan tilgå legaltech-værktøjer som kontraktanalyser.

Tanken med den juridiske App Store er at gøre det nemmere for advokatfirmaet at udnytte tredjepartssoftware ved hjælp af en proces - "containerization" - hvor al kode i produktet hostes på advokatfirmaets private cloud-miljø eller firmaets eget datacenter. Det handler med andre ord om at udvikle standardiserede tech-produkter, hvor behandling af data beskyttes.

"Ideen med konsortiet er at sige til den juridiske startup- og legaltech-industri: Vi ser stor værdi i jeres løsninger. I har gode muligheder for virkelig at transformere den måde, vi arbejder på. Men det er meget vigtigt for os at have standarder," siger Paul Greenwood, som er it-chef hos Clifford Chance.

Amerikansk advokatfirma sætter robotter til at svare på juridiske spørgsmål 

Firma bag juridisk kunstig intelligens får trecifret millionindsprøjtning

Rapport: Kunstig intelligens kan skabe flere job

Internationalt advokatfirma sælger online platform til Dow Jones  

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også