AdvokatWatch

Sydfynske advokater holder skarpt øje med revisionshusenes indtog på markedet for juridisk rådgivning

TÆT PÅ: Borch Advokater kæmper for at blive det foretrukne valg, når det sydfynske erhvervsliv skal vælge juridisk rådgiver. Men truslen fra digitalisering og de store konsulent- og revisionsvirksomheder kan kræve en vis størrelse for at overleve, siger partner og medejer til AdvokatWatch.

Sidste år trådte Henrik Dalegaard ind i ejerkredsen hos Borch Advokater på Sydfyn. Her har den 38-årige advokat sat større fokus på netværk. | Foto: PR.

Hos Borch Advokater på Sydfyn fornemmer man udmærket godt, hvordan andre aktører presser sig ind på markedet for juridiske ydelser, hvor advokatfirmaet selv knokler for at blive det lokale erhvervslivs foretrukne valg.

Konkurrencen er skærpet, og man mærker tilstedeværelsen af de store konsulent- og revisionshuse som PWC, EY, Deloitte og KPMG, der alle er i fuld gang med at opruste på det juridiske område for at få en større bid af kagen. Det fortæller advokat Henrik Dalegaard, der er en af tre partnere i den sydfynske advokatvirksomhed med base i Svendborg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier