AdvokatWatch

Ny alliance mellem juridisk service-virksomheder

Fire virksomheder inden for alternativ juridisk service har indgået en nordisk alliance.

De skandinaviske virksomheder LegalWorks Nordic, Laissa Oy, IBF Legal og Experticon har indgået en nordisk alliance.

Det fregår af en pressemeddelelse.

Virksomhederne har hidtil samarbejdet i mindre formelle rammer, men nu skal en formel alliance sikre virksomhederne bedre muligheder for at servicere klienter på det nordiske marked.

Alliancen leverer juridisk service til virksomheder under navnet Alliance of Law & Technology in the Nordics - eller i den kortere form ALTNordic.

"At være en del af ALTNordic betyder, at vi kan tilbyde vores klienter en outsourcet juridisk afdeling-service på pan-nordisk basis," siger Jon Iversen, som er uddannet jurist og advokat hos Bech-Bruun og er medstiftet af Experticon, alliancens danske ben.

Experticon fungerer som en portal med specialister, hvor virksomheder kan få hjælp med at opbygge og udvikle juridiske funktioner. Portalen blev lanceret i 2015, og nu skal en nordisk alliance altså bane vejen til hele det nordiske marked.

Dansk virksomhed trækker advokaten ud af regnestykket

Teknologi-chefer om advokatbranchen: Kunstig intelligens går fra hype til hverdagsværktøj i 2018 

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier