AdvokatWatch

Djøf: Sygemeldte medarbejdere ryger ud af advokatkontorerne

Tålmodigheden er lille, når det handler om stressramte advokater og advokatfuldmægtige, lyder det fra Djøf, der ofte ser en sygemelding gå hånd i hånd med en fratrædelse. Advokatbranchen kan ikke genkende billedet.

Foto: Colourbox

Der er ikke megen tolerance at hente på advokatkontorerne rundt omkring i Danmark, når det handler om stresssygemeldte medarbejdere. For ofte ender en sygemelding også med en fyreseddel eller en fratrædelsesordning, lyder det fra fagforeningen Djøf, der i gruppen Djøf Advokat organiserer 2000 advokater og advokatfuldmægtige.

”Ved en langtidssygemelding ender det tit med en fratrædelse, enten fordi vedkommende bliver bedt om at finde et andet sted at arbejde eller bliver fyret,” siger Benjamin Vindum, chefkonsulent i Djøf, til AdvokatWatch. En langtidssygemelding er over fire uger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier