AdvokatWatch

Mipim-messen er først og fremmest rådgivernes fest

MIPIM 2018: Investorerne fylder en del, projektudviklerne ligeså, mens arkitektstanden blegner sammenholdt med advokater og revisionsfirmaers tilstedeværelse på dette års Mipim-messe.

Rådgivere er samlet i Cannes til verdens største ejendoms- og investormesse (foto fra Mipim 2017). | Foto: PR

CANNES — Når den 29. udgave af verdens største ejendoms- og investormesse, Mipim, officielt skydes i gang senere tirsdag, har antallet af advokater, revisionshuse og andre rådgivere fortrængt de arkitektfirmaer og projektudviklere, der står bag de i alt over 1000 ejendomsprojekter fra mere end 100 lande, som i ugens løb kæmper om investorernes gunst og velvilje.

Et kig på listen med de i alt 711 danske deltagere på messen, tæller 80 repræsentanter fra arkitektfirmaer, hvor det er aktører som Arkitema, 3XN, C.F. Møller, Big og Henning Larsen, der har flest folk sendt afsted.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier