AdvokatWatch

Tendenser

Efter 150 år skal Gorrissen Federspiel være holistisk

ET HOLDBART ARBEJDSLIV: Med en holistisk tilgang til arbejdslivet håber managing partner i Gorrissen Federspiel, Martin André Dittmer, at få gladere og mere fokuserede medarbejdere. Det skal blandt andet ske gennem high fives, armbøjninger og meditation.

Sundheds-app skal gøre Bruun & Hjejles medarbejdere holdbare

ET HOLDBART ARBEJDSLIV: Bruun & Hjejle har introduceret en ny sundhedsapp for alle firmaets medarbejdere. Appen giver mikropauser med fokus på både hjerne- og kropsøvelser. Formålet er at sikre, at medarbejderne kan holde i mange år på arbejdsmarkedet, lyder det fra HR-chef Lone Wichmann.

"Vi bruger bevidst ikke udtrykket work-life-balance"

ET HOLDBART ARBEJDSLIV: Hos Lundgrens taler man ikke om work-life-balance, fordi det kan lyde som om, det vigtigste er at kunne gå tidligt for at hente børn. Unge mennesker vil ikke være en del af noget halvsløjt, lyder det fra managing partner Thomas Stampe, der i stedet taler om ”performance med plads til fleksibilitet.”

Konkurrencen i advokatbranchen skal undersøges

Effektiv konkurrence i advokatbranchen er gavnlig for alle. Under den devise søsætter Konkurrencerådet nu en analyse af konkurrencen i branchen. Både store og små advokatvirksomheder kommer under lup.

Formand for Accura: Her kan advokaterne have en 37-timers uge

ET HOLDBART ARBEJDSLIV: Hos advokatfirmaet Accura kan de ansatte have en arbejdsuge på 37 timer. Timer derudover kan veksles til kolde kontanter eller mere fritid. Formand Thomas Weincke forstår ikke, at andre ikke følger i firmaets fodspor. "Det skal vi måske kun være glade for," siger han i AdvokatWatchs nye artikelserie

Datatilsynet har udvalgt to advokatfirmaer til tilsyn

I løbet af det næste halve år får to advokatfirmaer besøg af Datatilsynet, der vil undersøge, om firmaerne overholder de nye regler om kryptering af e-mails. Advokaters rolle som databeskyttelsesrådgivere skal også undersøges.

Djøf: Fleksibilitet er et misforstået buzzword i advokatbranchen

ET HOLDBART ARBEJDSLIV: Fleksible vilkår i advokatbranchen er ikke andet end misforståede buzzwords, mener formand for Djøf Advokat, Mathias Krarup. Hvis den nye generation skal holde i branchen, til de er 70 år, skal der tænkes nyt. Blandt andet ser formanden gerne et opgør med de nuværende regler om ejerskab. Læs med i AdvokatWatchs nye serie.

Styrelse opretter nyt advokatpanel med faste kuratorer

For at øge gennemsigtigheden vil Gældsstyrelsen nu oprette et panel for advokater, der skal fungere som faste kuratorer. Fremtiden må vise, om ordningen får konsekvenser for Kammeradvokaten, siger managing partner Tomas Ilsøe Andersen til AdvokatWatch.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier