AdvokatWatch

Tendenser

Ny vederlagsmodel i TVC skal tiltrække advokater fra branchens største

Advokatfirmaet TVC har gjort op med stifterens ligedelingsmodel, så alle nu æder det, de dræber. TVC-formanden vil bruge den potentielt lukrative vederlagsmodel til at tiltrække advokater fra de største advokatfirmaer. Bech-Bruun har dog ingen problemer med at holde på advokaterne, fortæller ledende partner.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

AdvokatWatch bringer her en oversigt over ugens bedste historier, der blandt andet bød på flere fusioner mellem advokatfirmaer og en opstramning af tilsynets greb om branchen. Ugen sluttede af med, at PFA måtte vinke farvel til en juridisk chef.

DTU-rektor vil have mere forskning ud i virksomhederne

Danmark kan blive meget bedre til at udnytte universiteternes forskning kommercielt, lyder det fra DTU-rektor Anders Overgaard Bjarklev, der gerne ser lovgivningen løsnet lidt op. Ny analyse viser stort potentiale for dansk erhvervsliv.

Lektor advarer mod konfliktløsning uden om domstolene

Borgere ender med at blive afskåret fra "muligheden for indsigt i afgørelser og aftaler", når man går uden om domstolene og i stedet overlader konflikthåndtering til private parter, lyder det fra lektor i konfliktmægling ved Københavns Universitet.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier