AdvokatWatch

Tendenser

Advokatfuldmægtige er på dagsordenen i strafferetsudvalg

Begrænsede muligheder for at have advokatfuldmægtige på rene strafferetskontorer er på agendaen, når Advokatrådets Strafferetsudvalg holder møde i næste uge. Problemstillingen er højaktuel, lyder det fra formand, Karoline Normann.

Fokus på fondsledelse

Erhvervsstyrelsen sætter igen fokus på fondsbestyrelsernes redegørelse for Anbefalinger for god Fondsledelse. Men har du styr på fondsbestyrelsernes forpligtelserne? Kromann Reumert giver overblik.

Justitsminister stolt af aftale

Justitsminister Søren Pape Poulsen glæder sig over opbakningen fra 47 lande til en aftale om nye reformer af det europæiske menneskerettighedssystem.

Flere jurister i toppen af de store virksomheder

Antallet af jurister i de største danske virksomheders bestyrelser er steget mærkbart de seneste 10 år. Både advokater og virksomheder er dog blevet mere kritiske i forhold til juristernes rolle i bestyrelsen, lyder det fra top-erhvervsfolk.

Norsk advokatfirma tæt på beslutning om kunstig intelligens

ADVOKATBRANCHEN I FORANDRING: Efter at have testet kunstig intelligens i flere år er det norske advokatfirma Thommessen nu tæt på at træffe en beslutning om, hvilket digitalt værktøj man vil satse på i fremtiden. Det fortæller digital chef til AdvokatWatch.

Dansk virksomhed trækker advokaten ud af regnestykket

ADVOKATBRANCHEN I FORANDRING: Legal Desk bruger ny teknologi til at levere billigere advokatydelser til sine kunder. Selskabet har desuden indgået et nyt samarbejde i rengøringsbranchen, fortæller stifter og direktør.

Kammeradvokaten lancerer digitalt debatspil

Torsdag eftermiddag lancerer Kammeradvokaten det digitale debatspil Demokratispillet - Grundloven på spil, som er udviklet for at skabe større involvering i den demokratiske proces blandt landets gymnasieelever.

Udenlandske advokatfirmaer holder øje med Danmark

ADVOKATBRANCHEN I FORANDRING: Danske advokater kan få mere konkurrence fra udlandet, hvor flere store koncerner overvejer at åbne i Danmark for at få flere af de store danske virksomheder på kundelisten.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier