AdvokatWatch

Tendenser

Dommerformand affejer sammenligning med nabolande

En direkte sammenligning lader sig ikke gøre, skriver Dommerforeningens formand, Mikael Sjöberg, i et brev til formanden for Folketingets retsudvalg efter kritik af det danske retssystem i forhold til det svenske og norske.

Anklagemyndigheden aflyser sommerskole

Anklagemyndigheden aflyser sommerskole i august for jurastuderende. Anklagernes fokus må og skal være på kerneopgaven, efter domstolene nu er genåbnet, lyder det fra personalechef.

Minister vil udfase hjælpepakker

Finansminister Nicolai Wammen (S) lægger nu op til at udfase hjælpepakkerne til erhvervslivet. Ifølge overvismand kan man ikke undgå en bølge af konkurser, når hjælpepakkerne løber ud.

Forbrugerråd kræver klare regler for advokatsalær

Forbrugerrådet Tænk ser mange sager om salærer, der løber løbsk, siger vicedirektør Vagn Jelsøe, der efterlyser skærpede regler på området. Faste priser vil dog være et skridt tilbage, lyder det fra Danske Advokater, som barsler med ny mærkningsordning.

Nye retningslinjer kan åbne for nødvendige erhvervsrejser

Som led i genåbningens fase 2 har regeringen lavet nye retningslinjer for erhvervsrejser til og fra Danmark. Det kan få betydning for advokatfirmaerne, der har set coronakrisen spænde ben for forretningsrejser og møder med globale klienter.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier