AdvokatWatch

Posten som ledende partner i Lundgrens er efter et halvt år fortsat uafklaret

Der er blevet delt nye titler ud hos Lundgrens, men advokatfirmaet har fortsat ingen managing partner. Efter seks måneder er det stadig ikke en prioritet at finde en ny ledende partner, lyder det fra den nye bestyrelsesformand, der dog understreger, at der ikke er truffet en endelig afgørelse endnu.

"Det er bestyrelsen, der udpeger, om der skal være en managing partner. Som det er i øjeblikket, så har vi den ledelse, vi har, og den er vi tilfredse med," siger bestyrelsesformand Tobias Vieth. | Foto: PR

April er kommet og gået uden en afgørelse om, hvorvidt advokatfirmaet Lundgrens har nedlagt stillingen som ledende partner eller har planer om at indsætte en ny på posten. Det til trods for planer om, at beslutningen skulle lande i årets anden forårsmåned.

Det har i mange år været kutyme for de største advokathuse at udvælge en managing partner til at lede virksomheden. Flere advokatkontorer har haft udskiftning på posten som ledende partner det seneste år – herunder Advokatfirmaet Poul Schmith/Kammeradvokaten, Kromann Reumert og Bech-Bruun.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Jagt på insolvensadvokater når nye højder

Flere virksomheder går konkurs, og antallet af jobannoncer rettet mod advokater med speciale i insolvens og rekonstruktion har de seneste måneder været på rekordhøjt niveau.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier