AdvokatWatch

Posten som ledende partner i Lundgrens er efter et halvt år fortsat uafklaret

Der er blevet delt nye titler ud hos Lundgrens, men advokatfirmaet har fortsat ingen managing partner. Efter seks måneder er det stadig ikke en prioritet at finde en ny ledende partner, lyder det fra den nye bestyrelsesformand, der dog understreger, at der ikke er truffet en endelig afgørelse endnu.

"Det er bestyrelsen, der udpeger, om der skal være en managing partner. Som det er i øjeblikket, så har vi den ledelse, vi har, og den er vi tilfredse med," siger bestyrelsesformand Tobias Vieth. | Foto: PR

April er kommet og gået uden en afgørelse om, hvorvidt advokatfirmaet Lundgrens har nedlagt stillingen som ledende partner eller har planer om at indsætte en ny på posten. Det til trods for planer om, at beslutningen skulle lande i årets anden forårsmåned.

Det har i mange år været kutyme for de største advokathuse at udvælge en managing partner til at lede virksomheden. Flere advokatkontorer har haft udskiftning på posten som ledende partner det seneste år – herunder Advokatfirmaet Poul Schmith/Kammeradvokaten, Kromann Reumert og Bech-Bruun.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier