AdvokatWatch

Kammeradvokaten indgår samarbejde med firmaets tidligere forretningsudvikler

Bech-Bruun købte for nylig softwarefirmaet d60, men Kammeradvokaten afviser at gå samme vej. I stedet bliver advokatfirmaet første kunde i et startup stiftet af tidligere drivkraft i Kammeradvokatens legaltech-satsning.

"Vi har haft mange forskellige modeller på bordet, og nu har vi taget et skridt, men ikke det fulde skridt, hvor vi bliver ejere," siger Tomas Ilsøe Andersen, managing partner hos Kammeradvokaten. | Foto: Poul Schmith/Kammeradvokaten / PR

Flere vil følge trop, lød det fra Nicholas Hawtin, adm. direktør i foreningen Nordic Legal Tech, da partnerne i Bech-Bruun købte softwarefirmaet d60 for at udbygge legaltech som et separat forretningsben for det store advokatfirma.

Men et af landets andre store advokatfirmaer, Kammeradvokaten, der ligeledes har udviklingen af digitale løsninger til det juridiske marked højt på dagsordenen, er ikke klar til at følge efter lige med det samme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier