AdvokatWatch

Datter tager over i Storm Advokatfirma

Erik Braad går på pension efter næsten 42 år som advokat. I stedet tager hans datter, Lene Marie Braad over på Storm Advokatfirmas kontor i Fjerritslev.

Erik Braad overlader stafetten i Fjerritslev til sin datter Lene Marie Braad. | Foto: PR

Firmaet er i trygge hænder, når Erik Braad forlader Storm Advokatfirma. I hvert fald er det hænder, som Erik Braad kender temmelig godt.

Det er nemlig hans datter Lene Marie Braad, der tager over efter sin far, som har valgt at gå på pension efter næsten 42 år som advokat.

Det oplyser Storm Advokatfirma på sin hjemmeside, hvor Erik Braad udtaler, at han glæder sig til at få tid til andet end arbejde.

"Men jeg kommer til at savne mine klienter meget, hvem jeg føler jeg har haft et nært personligt forhold til," udtaler Erik Braad.

Lene Marie Braad er uddannet jurist fra Aalborg Universitet og er i dag chef for Storms familieretsafdeling.

Storm Advokatfirma har base i det nordjyske. Det har rødder tilbage til 1926, men firmaets nuværende form er baseret på en sammenlægning af Advonord og Storm Advokatfirma i 2015.

Advokat får ønske om specialisering opfyldt hos nordjysk advokatfirma 

Aalborg-firma hyrer advokat til konfliktløsning 

Mere fra AdvokatWatch

Fem byretter tager nu digitalt skridt med ny skifteportal

Ny digital skifteportal, der tirsdag lanceres i fem pilotretter, skal modernisere og forenkle det administrative arbejde med dødsboer. ”Vi har helt klart et efterslæb med digitalisering i domstolene,” lyder det fra it-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier