AdvokatWatch

Penta Advokater lukker og slukker i Bramming

Det sydjyske advokatfirma, der netop har skiftet ud på direktionsgangen, lukker et af sine mindre kontorer for at koncentrere medarbejdernes viden på færre lokationer.

Penta Advokater er til stede i flere sydjyske byer. Her ses Grindsted-kontoret. | Foto: Penta / PR

Penta Advokater lukker sit kontor i Bramming, der er et af advokatfirmaets i alt seks kontorer i Sydjylland.

Det sker for at samle medarbejdernes viden på færre lokationer, lyder det ifølge Jydskevestkysten i en pressemeddelelse.

"For at sikre den nødvendige sparring blandt kollegaer i samme teams, og derved i sidste ende kunne give kunderne den bedst mulige rådgivning, er det nødvendigt, at der sidder et vist antal medarbejdere på hvert kontor," udtaler advokat og partner Chresten Haugaard i meddelelsen.

Kontoret i den sydvestjyske by knap 20 km fra Esbjerg lukker 1. november. Fremover vil virksomhedens omkring 80 medarbejdere, heraf 22 advokater, betjene sine klienter fra baserne i Vejen, Esbjerg, Ribe, Grindsted og Kolding.

Penta Advokater, der netop har skiftet ud på direktionsgangen, løftede sidste år bruttofortjenesten med 16 pct. til 43,5 mio. kr., men selskabet oplevede et fald på 18 pct. på bundlinjen, som landede på 2,6 mio. kr. i 2018.

Det skyldtes ifølge bestyrelsesformand Helge Busk et år med omvæltning, hvor tre partnere forlod virksomheden, mens tre nye partnere kom ind i folden – heraf to via fusionen med advokatfirmaet Hjerrild & Bisgaard, som trådte i kraft 1. januar 2018.

Pentas nye direktør om at lede partnere: Man kan ikke topstyre  

Penta Advokater tilfreds trods tilbagegang – ny direktør lader vente på sig

Penta Advokater henter ny direktør i revisionshus

Penta Advokater trådte ud af Advodan for at nå vækstmål 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier