AdvokatWatch

Thomas Stampe stopper som managing partner i Lundgrens

Efter fire år trækker advokat og managing partner Thomas Stampe sig for at "vende tilbage til advokatforretningen og det juridiske arbejde", oplyser advokatfirmaet Lundgrens.

Thomas Stampe stopper som managing partner i advokatfirmaet Lundgrens. | Foto: PR

Advokatfirmaet Lundgrens' managing partner, Thomas Stampe, har efter fire år som øverste leder valgt at trække sig. Han vil i stedet hellige sig "advokatforretningen og det juridiske arbejde", lyder det i en pressemeddelelse.

"Vi har i fællesskab leveret flotte resultater på strategien og netop vedtaget en ny god og fremsynet strategi for de næste tre år. Så jeg finder tidspunktet passende for at trække mig fra posten som managing partner og vende tilbage til advokatforretningen, som jeg har savnet. Jeg er glad for min periode på posten, og synes jeg overleverer et Lundgrens i god form og på vej frem," udtaler Thomas Stampe i meddelelsen.

Lundgrens har netop præsenteret en ny strategi for 2020-2022, der centrerer sig særligt omkring at styrke ledelse og kultur, skabe "unikke kundeforhold" og gøre Lundgrens mere kendt i markedet.

"Thomas Stampe har medvirket til en særdeles vellykket realisering af strategi 2016-2019 og senest til lanceringen af strategi 2020-2022. Vi skylder Thomas en kæmpe tak. Han har i høj grad medvirket til at forme og udvikle Lundgrens til det, vi står for i dag. Og så har Thomas ydet en meget væsentlig og engageret indsats og har en stor del af æren for Lundgrens styrkeposition i dag," udtaler bestyrelsesformand Michael Alstrøm.

Driftsdirektør Martin Kirkegaard vil sammen med bestyrelsen få ansvaret for at varetage den daglige ledelse indtil næste generalforsamling, fremgår det.

I regnskabsåret 2018 løftede Lundgrens bruttofortjenesten til knap 172 mio. kr. mod knap 138 mio. kr. året før, og nettoomsætningen landede på 210 mio. kr. mod 152 mio. kr. året før. Det var en vækst på henholdsvis 25 pct. og 37 pct.

Lundgrens vil konkurrere med de største advokatfirmaer i ny strategi

Lundgrens stormer frem med selektiv strategi 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier