AdvokatWatch

Lundgrens vil konkurrere med de største advokatfirmaer i ny strategi

Lundgrens har lagt en strategi for årene 2020-2022, hvor firmaet vil rette fokus mod at vriste de store klienter med et budget på flere millioner til juridisk rådgivning fra de store advokatfirmaer.

Managing partner i Lundgrens, Thomas Stampe, præsenterer ny strategi. | Foto: PR

Advokatfirmaet Lundgrens gør klar til at rulle en ny strategi ud fra årsskiftet, der skal forme forretningen de næste tre år og øge indtjeningsevnen. Strategien har tre ben at gå på. Advokatfirmaet vil i årene 2020 til 2022 lægge særligt vægt på at styrke ledelse og kultur, skabe "unikke kundeforhold" og gøre Lundgrens mere kendt i markedet.

"Det hele er bundet op på en vision, som vi kalder ét Lundgrens, som handler om at skabe en adfærd om at samarbejde om eksisterende klienter og om at få etableret nye klientrelationer på tværs af organisationen. Det er sådan, vi tror på, at vi bliver et bedre og mere lukrativt advokatfirma," siger Thomas Stampe, managing partner i Lundgrens, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier