AdvokatWatch

Legal Tech-forening indgår partnerskab med it-virksomhed

It-virksomheden Schultz og Nordic Legal Tech indgår et samarbejde, der skal styrke foreningens formål om et bedre samspil mellem lovgivning og teknologisk udvikling. Udmeldingen kommer, efter Danske Advokater for nylig lancerede platformen Schultz Legal som konkurrent til Karnov.

Simon Svarrer, adm. direktør i Schultz. | Foto: Schultz/PR

Den nordiske forening for legaltech, Nordic Legal Tech, som arbejder for at styrke samarbejdet mellem den juridiske branche og legaltech-aktører, har optaget en it-virksomhed som founding member.

Det er it-virksomheden Schultz, som foreningen har indgået et partnerskab med, fremgår det af en pressemeddelelse. Det sker i forlængelse af, at Schultz og Danske Advokater for nylig lancerede platformen Schultz Legal, som skal være en konkurrent til Karnovs nuværende database af domme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier