AdvokatWatch

PWC melder klar til juridisk offensiv – EY imødeser den med ophøjet ro

Efter flere bump på vejen er Henrik Kany fra EY tiltrådt hos PWC for at opbygge den største juridiske afdeling blandt de store revisions- og konsulenthuse. Hans tidligere arbejdsgiver tager det dog helt roligt. Oprustningen hjælper de store huse over en bred kam i forhold til rekruttering, siger juridisk chef til AdvokatWatch.

Den juridiske afdeling i revisions- og konsulentfirmaet EY tæller i dag 18 jurister. | Foto: Arnd Wiegmann / Reuters / Ritzau Scanpix

PWC vil opbygge en juridisk afdeling på 15-25 medarbejdere inden for de kommende tre-fire år. Sådan lyder ambitionen hos revisions- og konsulenthuset, efter Henrik Kany omsider er tiltrådt som ny partner og leder af PWC Legal efter et opsigtsvækkende og ikke helt gnidningsfrit skifte fra konkurrenten EY.

"PWC Legal vil yde juridisk rådgivning inden for de juridiske områder, hvor der er en naturlig sammenhæng til de ydelser, PWC allerede leverer i dag, eksempelvis selskabsret, M&A, ansættelsesret, ejendomsret mv. Det afgørende er, at disse juridiske ydelser passer sammen med den rådgivning, der allerede bliver leveret af PWC," udtaler Henrik Kany i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier