AdvokatWatch

Dahl gør op med indbyrdes rivalisering – vil være bedst til krydssalg

Advokatfirmaet vil med økonomiske incitamenter fremme samarbejde og krydssalg, i stedet for at hver advokat våger over egne klienter, siger Dahl-direktør Anders Madsen Pedersen. Advokater er konkurrencemennesker, men slås tit for meget internt, lyder det.

Dahl Advokatfirmas domicil i Herning, der sammen med kontorer i Viborg, Esbjerg, Aarhus og København sikrer landsdækkende tilstedeværelse. | Foto: Google

Advokatfirmaet Dahl har i sin 2020-strategi sat en målsætning om at blive nummer ét på krydssalg. Det kræver en styrkelse af det tværgående samarbejde mellem advokater, som traditionelt hellere ruger over egne klienter frem for at dele. Økonomiske incitamenter er blandt de værktøjer, der skal fremme krydssalg og samarbejde.

"Krydssalg er en disciplin, som rigtig mange advokatfirmaer er ret dårlige til. Det nemmeste i verden, når man fusionerer, er at tage omkostningssynergier i form af fælles it, fælles HR osv. Det svære er omsætningssynergier, at få advokater til at arbejde sammen om at drive klienterne og spille hinanden stærke. Man skal undgå, at den enkelte advokat sidder hårdt på egne klienter og løser opgaver inden for et speciale, som en kollega ville være fagligt dygtigere til," forklarer Anders Madsen Pedersen, der tror, at økonomiske incitamenter er en af redskaberne til at fremme formålet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier