AdvokatWatch

Vækstfokuseret advokathus dyrker lighed, solidaritet og diversitet

Hos Bird & Bird deler advokatkontorer i 20 lande den samme pengekasse. Vi har ikke så meget fokus på penge, siger landechef til AdvokatWatch. Ifølge ham appellerer modellen især til kvinder. Tidligere i år blev netop en kvindelig advokat ny partner, og der arbejdes på ligelig kønsfordeling som på andre landes Bird & Bird-kontorer.

Advokat Julie Bak-Larsen indtrådte tidligere i år som partner i Bird & Bird i Danmark. | Foto: PR

Generelt adskiller Bird & Bird sig på en række områder fra de fleste advokatkontorer, og det gælder også forholdet til advokatbranchens elefant i rummet – profit. Og hos Bird & Bird har man baseret sig på en model, der nærmest fremstår som en solidarisk skandinavisk model.

"Vi skiller os klart ud fra alle andre, fordi vi er ét globalt partnerskab. Alle 20 lande deler den samme pengekasse, når året er slut, så vi er det eneste reelt globalt integrerede advokatkontor i Danmark. Der er jo store forskelle på honorarsatser. Vi bruger den danske model, så vi holder hånden under de mindre stærke lande, fordi vi kan have en bredere palet af tilbud til vores klienter, f.eks. i mange af de gamle østlande. Det er én af vores styrker, men betyder også, at vi ikke er blandt de bedst indtjenende advokatkontorer. Til gengæld har vi høj faglighed, spændende kolleger, supergodt samarbejde – der er alt for mange, der kun fokuserer på én ting, og det er penge," siger managing partner og landechef for Danmark, advokat Casper Molke-Leth i et interview med AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Jagt på insolvensadvokater når nye højder

Flere virksomheder går konkurs, og antallet af jobannoncer rettet mod advokater med speciale i insolvens og rekonstruktion har de seneste måneder været på rekordhøjt niveau.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier