AdvokatWatch

Teknologi-advokater skruer yderligere op for legaltech med nyt partnerskab

Advokatfirmaet Synch, der satser hårdt på digitale løsninger, indgår som et led i den digitale strategi et samarbejde med foreningen Nordic Legal Tech Hub. Det skal styrke indsatsen på det nordiske legaltech-marked, lyder det fra advokaterne, som har kontorer i København, Stockholm og Oslo.

Advokatfirmaet Synch styrker sit fokus på teknologi og innovation yderligere ved at samarbejde med foreningen Nordic Legal Tech Hub. | Foto: Colourbox

Det nordiske advokatfirma Synch, der har kontorer i København, Stockholm og Oslo, har indgået et partnerskab med foreningen Nordic Legal Tech Hub, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Synch, der er grundlagt i Stockholm, er specialiseret i rådgivning af teknologivirksomheder. Firmaet satser hårdt på udviklingen af digitale løsninger som en del af den juridiske rådgivning. Det nye samarbejde skal styrke firmaets fokus på det nordiske legaltech-marked og er et led i strategien om at digitalisere håndteringen af juridiske problemstillinger for kunderne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier