AdvokatWatch

Teknologi-advokater skruer yderligere op for legaltech med nyt partnerskab

Advokatfirmaet Synch, der satser hårdt på digitale løsninger, indgår som et led i den digitale strategi et samarbejde med foreningen Nordic Legal Tech Hub. Det skal styrke indsatsen på det nordiske legaltech-marked, lyder det fra advokaterne, som har kontorer i København, Stockholm og Oslo.

Advokatfirmaet Synch styrker sit fokus på teknologi og innovation yderligere ved at samarbejde med foreningen Nordic Legal Tech Hub. | Foto: Colourbox

Det nordiske advokatfirma Synch, der har kontorer i København, Stockholm og Oslo, har indgået et partnerskab med foreningen Nordic Legal Tech Hub, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Synch, der er grundlagt i Stockholm, er specialiseret i rådgivning af teknologivirksomheder. Firmaet satser hårdt på udviklingen af digitale løsninger som en del af den juridiske rådgivning. Det nye samarbejde skal styrke firmaets fokus på det nordiske legaltech-marked og er et led i strategien om at digitalisere håndteringen af juridiske problemstillinger for kunderne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

I denne uge fik landets advokater en ny guide til hvidvaskregler og flere opgaver på bordet på baggrund af Ruslands invasion i Ukraine. Branchens topchefer meldte derudover ud, at fleksibilitet er et konkurrenceparameter, men fasttidskontrakter lader vente på sig.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier