AdvokatWatch

Horten har fundet sin adresse i Aarhus

Advokatfirmaet Horten flytter ind i nye lokaler på Frederiks Plads i Aarhus, hvor 40 medarbejdere får deres daglige gang.

Hortens navn kommer fra 1. januar til at pryde Frederiks Plads i Aarhus | Foto: PR

I juli åbnede Horten kontor i Aarhus som et led i en omfattende vækststrategi, og nu har advokatkontoret fundet de lokaler, der skal danne grundlag for yderligere ekspansion.

Det meddeler firmaet i en pressemeddelelse.

Hortens nye lokaler er fordelt på ca. 2500 kvadratmeter over to etager, og 1. januar 2019 flytter de nuværende 40 medarbejdere i Aarhus ind i den nyopførte kontorejendom. 

"Aarhus-kontoret skal være med til at understøtte Hortens ambitioner om vækst og om at yde en endnu bedre service over for vores kunder i Jylland. Og vi har håndfaste planer om at vækste yderligere i den nærmeste fremtid," udtaler managing partner Finn Schwarz i en pressemeddelelse. 

De nye lokaler giver med en central beliggenhed synlighed i den jyske hovedstad, og der er plads til at vokse og dermed opfylde vækstambitionerne, lyder det fra Horten. 

Flere tiltag på vej

Finn Schwarz sagde i et interview med AdvokatWatch i juli, at Horten vil have endnu flere advokater i Jylland. Etableringen af kontor i Aarhus er kun første skridt i strategien.

"Vi gjorde ikke det her kun for step one. Vi gør det, fordi vi vil have et step two. Så må vi se, om der kommer et step three, men ambitionen er ikke fuldendt med dette første step. Vi vil først opfatte det som en succes, når Aarhus-kontoret har en størrelse, som er væsentlig mere substantiel end de fem partnere og deres medarbejdere," sagde Finn Schwarz til AdvokatWatch.

Flere advokatkontorer forsøger at styrke deres position med større geografisk tilstedeværelse. Dahl Advokater med hovedkontor i Viborg har ambitioner om at styrke tilstedeværelsen i København, mens det aarhusianske advokatfirma Holst ligeledes vil markere sig i hovedstaden. Også det mindre advokatfirma Elverdam Advokater har åbnet kontor i København, og DLA Piper har med overtagelsen af Delacour sat sig tungt i Aarhus.

Horten har i dag 320 medarbejdere, hvoraf 250 sidder på hovedkontoret i Hellerup ved København. I Jylland er medarbejderne fordelt med 40 i Aarhus og knap 30 i Holstebro.

Offensiv Horten-chef vil have endnu flere advokater i Aarhus: "Vi vil have et step two" 

Erfaren Horten-partner skifter til M&A-specialister 

Nu er Delacour blevet til DLA Piper  

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier