AdvokatWatch

Hjulmandkaptain klar med gratis onlinevejledning til nye byggevilkår: "Det har været en travl sommer"

Hjulmandkaptain med hovedkontor i Nordjylland har lanceret en digital vejledning om byggebranchens nye standardvilkår til fri afbenyttelse. Det er et led i firmaets strategi om specialisering, lyder det fra partner.

Partner Casper Gammelgaard er en af de advokater, som har været med til at udforme en ny vejledning til AB 18. | Foto: HjulmandKaptain PR

Det har været en ekstra hård sommer for entrepriseadvokaterne i det nordjyske advokatfirma Hjulmandkaptain. Der er nemlig blevet arbejdet igennem i varmen for at blive klar med en digital vejledning til det nye AB-system, byggebranchens nye standardvilkår, som blev offentliggjort 21. juni.

"Med fem erfarne advokater inden for entrepriseret, der skal forholde sig til 69 paragraffer, har det trukket tænder ud i en i forvejen travl periode. Vi har alle sammen forholdt os til hele aftalesættet for at skabe en sammenhæng i det. Man kan sige, vi har formaliseret det, vi i forvejen skulle sætte os ind i, men det har været en travl sommer," siger Casper Gammelgaard, partner med speciale i entrepriseret, som er en kerneydelse hos Hjulmandkaptain.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier