AdvokatWatch

Hjulmandkaptain klar med gratis onlinevejledning til nye byggevilkår: "Det har været en travl sommer"

Hjulmandkaptain med hovedkontor i Nordjylland har lanceret en digital vejledning om byggebranchens nye standardvilkår til fri afbenyttelse. Det er et led i firmaets strategi om specialisering, lyder det fra partner.

Partner Casper Gammelgaard er en af de advokater, som har været med til at udforme en ny vejledning til AB 18. | Foto: HjulmandKaptain PR

Det har været en ekstra hård sommer for entrepriseadvokaterne i det nordjyske advokatfirma Hjulmandkaptain. Der er nemlig blevet arbejdet igennem i varmen for at blive klar med en digital vejledning til det nye AB-system, byggebranchens nye standardvilkår, som blev offentliggjort 21. juni.

"Med fem erfarne advokater inden for entrepriseret, der skal forholde sig til 69 paragraffer, har det trukket tænder ud i en i forvejen travl periode. Vi har alle sammen forholdt os til hele aftalesættet for at skabe en sammenhæng i det. Man kan sige, vi har formaliseret det, vi i forvejen skulle sætte os ind i, men det har været en travl sommer," siger Casper Gammelgaard, partner med speciale i entrepriseret, som er en kerneydelse hos Hjulmandkaptain.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier