AdvokatWatch

Digital platform skal løse tvister for mindre virksomheder

Digital konfliktløsning skal hjælpe til at få løst tvister, som ellers ikke bliver rejst pga. for høje advokatomkostninger, siger advokat bag ny portal.

”Det er lavet med henblik på at fange nogle af de sager, som er for små til at det giver mening omkostningsmæssigt at føre dem ved instituttet (Voldgiftsinstituttet, red.) eller domstolene," siger advokat Mette Højberg om konfliktløsningsportalen Oasi | Foto: Mette Højberg Advokater

En ny, digital konfliktløsningsportal skal gøre det muligt for små og mellemstore virksomheder at få afgjort slagsmål, som i dag ikke bliver udkæmpet pga. for store omkostninger og for stort ressourceforbrug.

Advokat Mette Højberg og makkeren Jakob Dalhoff står bag online-portalen Oasi, der er et digitalt voldgiftssystem, hvor virksomheder kan aflevere dokumenter og få en dommer til at afgøre sagen. Det medfører ifølge stifterne mindre forbrug af tid og penge end i det traditionelle voldgiftssystem, og uoverensstemmelser om mindre beløb, der i dag aldrig bliver rejst pga. for store advokatomkostninger, kan dermed blive afgjort.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier