AdvokatWatch

Kromann Reumert partner på "the Oscars of business thinkers"

Advokatfirmaet Kromann Reumert er partner, når verdens førende erhvervstænkere kommer til Danmark, og de 50 mest indflydelsesrige erhvervstænkere skal kåres. Blandt partnerne er også Focus Advokater.

Managing partner hos Kromann Reumert, Arne Møllin Ottosen

Når Thinkers 50 til efteråret afholder European Business Forum i Danmark, er et af landets største advokatfirmaer i form af Kromann Reumert igen med som partner.

Siden 2001 har Thinkers 50 kåret verdens 50 mest indflydelsesrige erhvervstænkere, og ved dette års European Business Forum vil der blandt andet være oplæg af den canadiske professor Roger Martin, som sidste år blev kåret som verdens førende "business thinker".

"Som "trusted advisor" for vores klienter er det vigtigt, at vi altid er på forkant ikke blot med juridisk viden, men også med forretningsmæssig forståelse. Derfor støtter vi igen i år op om European Business Forum, som trækker de skarpeste hjerner inden for ”business thinking” til Danmark," udtaler Kromann Reumerts managing partner, Arne Møllin Ottosen, på Kromann Reumerts hjemmeside.

Advokatfirmaet har publiceret en række "breve til den administrerende direktør", hvor Thinkers 50-profiler kommer med råd til verdens administrerende direktører, mens Kromann Reumerts partnere supplerer med perspektivering.

Focus Advokater er ligeledes blandt Thinkers 50's partnere.

Kromann Reumert kåret som årets europæiske advokatfirma  

Ekspreshjælp fra Kromann skal redde virksomheder fra "uheldige situationer" ved kontrolbesøg 

Kromann Reumert nr. 1 i internationale ratings: ”Vi ved, at forventningerne til os er tårnhøje” 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier