AdvokatWatch

Interessekonflikter udfordrer DLA Piper i Danmark

For det tidligere Lett har det ikke været uden omkostninger at blive til DLA Piper, hvor strammere konfliktregler potentielt kan blokere for danske sager. Ærgerligt, men en del af spillereglerne, lyder det fra mananing partner, Martin Lavesen.

Som del af en global virksomhed kan DLA Pipers danske advokater blive begrænset af sager fra hele verden. | Foto: Colourbox

Det er ikke uden udfordringer pludselig at have fået hele verden som legeplads. Det må DLA Piper i Danmark sande. For risikoen for interessekonflikter er blevet væsentlig øget i forhold til dengang, hvor advokatvirksomheden stadig var Lett. Det fortæller managing partner i DLA Piper i Danmark, Martin Lavesen.

"I forhold til interessekonflikter i internationale sager tjekker vi nu op mod hele DLA Piper. Da vi er en global virksomhed, er overliggeren det skrappeste system: I sager, der inkluderer amerikanske parter, sker vurderingen i henhold til de amerikanske etiske regler," siger han til AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Jagt på insolvensadvokater når nye højder

Flere virksomheder går konkurs, og antallet af jobannoncer rettet mod advokater med speciale i insolvens og rekonstruktion har de seneste måneder været på rekordhøjt niveau.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier