AdvokatWatch

Strategi

Advokathus omfavner kunstig intelligens: Det øger betalingen for vores rådgivning

Digitalisering og automatisering har i høj grad bidraget til en øget indtjening i advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius, fortæller managing partner. Derfor skal kunstig intelligens heller ikke ses som en trussel, men derimod som et middel til at opnå et højere salær for specialiserede advokatydelser, lyder det i et strategiinterview med AdvokatWatch.

Iuno skal være et fuldt integreret nordisk advokatfirma

Efter en fordobling af antallet af medarbejdere og åbning af kontorer i Stockholm og Oslo i 2019 skal advokatfirmaet Iuno nu finde sine ben i de nye territorier. Det handler om at opbygge kontorerne, så de ikke bliver satellitstationer, men det kræver fortsat tilgang af friske og "tungere" kræfter, fortæller partner til AdvokatWatch.

Kammeradvokaten lancerer endnu et digitalt værktøj

Kammeradvokaten er klar med endnu et digitalt produkt, der skal ses som et led i firmaets strategi om at effektivisere og forbedre juridiske processer ved hjælp af digitalisering, oplyser firmaet. Det nye produkt er en digital platform, der skal gøre det lettere for støtteydende myndigheder at vurdere statsstøtterisikoen i konkrete sager.

Sultne Dahl har gang i en massiv transformationsrejse

Advokater er ikke nødvendigvis gode ledere, lyder det fra advokathuset, der derfor har oprustet på netop ledelse, så advokaterne kan bruge mere tid hos deres kunder. Det har krævet mod og selverkendelse at gøre op med traditioner, siger Dahl-direktør i et strategiinterview med AdvokatWatch.

Krænkelsessager giver smør på brødet hos advokatfirmaet Njord

Njord har sat strategisk fokus mod digitale krænkelser, som er medvirkende til at skabe vækst for firmaet, siger managing partner Lars Lokdam i interview med AdvokatWatch i forbindelse med 2018-regnskabet. Området er kendetegnet ved ikke at møde synderlig konkurrence fra andre brancher, siger han.

Vækstfokuseret advokathus dyrker lighed, solidaritet og diversitet

Hos Bird & Bird deler advokatkontorer i 20 lande den samme pengekasse. Vi har ikke så meget fokus på penge, siger landechef til AdvokatWatch. Ifølge ham appellerer modellen især til kvinder. Tidligere i år blev netop en kvindelig advokat ny partner, og der arbejdes på ligelig kønsfordeling som på andre landes Bird & Bird-kontorer.

Bird & Bird går efter at blive en halv gang større end nu

Efter en lukning af Aarhus-kontoret sidste år står den igen på vækst hos advokatfirmaet Bird & Bird i Danmark, der også åbner for at fusionere. Strategien er full service og ikke kun it- og techområderne, som mange stadig forbinder firmaet med, siger managing partner Casper Moltke-Leth i et interview med AdvokatWatch.

Advokat står bag byggeri af knap 300 boliger

Holbæk-advokat, der også er ejendomsinvestor, skyder gang i et boligprojekt, der vil løbe op i en værdi på mellem 400 og 600 mio. kr., siger han. Finansiering er ikke på plads endnu, men han forventer byggestart i 2020.

DI er landets 19. største advokathus: "Vi er sublime på ansættelsesret"

Dansk Industri (DI) er vokset i antallet af advokater og svarer til at være det 19. største firma i Danmark målt på advokater. Ifølge vicedirektør er det hovedsageligt ansættelsesret, erhvervsorganisationens advokater og jurister beskæftiger sig med. Konkurrencen fra advokatfirmaerne er øget, siger hun til AdvokatWatch.

Nye partnere skal styrke Grant Thornton på M&A-markedet

Revisionsfirmaet Grant Thornton udvider partnerkredsen med to nye ansigter som led i et strategisk fokus på rådgivning omkring køb og salg af virksomheder. En af de nye partnere kommer til efter mere end 30 år hos revisions- og konsulenthuset EY.

Partner forlod Bech-Bruun for at blive solorytter – nu vil han lave specialistkontor

Det var nu eller aldrig, hvis Michael Honoré skulle prøve lykken som selvstændig. Tidligere i år åbnede den 46-årige advokat sin egen forretning efter en årrække hos Bech-Bruun. Det er imidlertid for omfattende at agere enmandshær. Nu er ambitionen at lave et boutique-koncept med inspiration fra freelancekulturen, fortæller han i et interview med AdvokatWatch.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier