AdvokatWatch

Strategi

Magnusson kigger mod inhouse-erfaring i oprustning: "De tilfører mere værdi"

Det kræver jurister, der har været på den anden side af bordet, for at imødekomme klienternes behov. Derfor lægger advokatfirmaet Magnusson i Danmark stor vægt på inhouse-erfaring i rekruttering af nye medarbejdere. Det fortæller selskabets ejere i et interview med AdvokatWatch, hvor de præsenterer nye juridiske muskler.

Advokattrio slår dørene op for nyt Roskilde-kontor

Tidligere partner i advokatselskabet ENP og to selvstændige advokater går sammen om ny advokatforretning, der skal yde rådgivning til ejerledede virksomheder. "Vi har nogle visioner, som vi har brug for at få prøvet af," siger en af partnerne til AdvokatWatch.

TVC hyrer endnu en advokat fra stort advokathus: "Vi har fanget markedet bedre"

Advokatfirmaet TVC henter advokat fra Bech-Bruun, og det er ikke første gang i 2019, at firmaet er på rov hos de store advokathuse. Ifølge bestyrelsesformand Torben Bagge er TVC's tiltrækningskraft båret af, at folk selv kan bestemme deres arbejdstid og bliver lønnet derefter. Normen i de store huse æder folk op, siger han til AdvokatWatch.

Kammeradvokaten finder forsvundne millioner i Kasi-sag

Kammeradvokaten har fundet millioner fra den tidligere Pandora-partner Jesper Nielsens salg af anparter i en meget omtalt earn out-aftale. Ifølge kurator Boris Frederiksen skal millionerne afleveres til kreditorerne i selskabet Kasi ApS, som bl.a. tæller Skattestyrelsen og Brøndby IF, skriver Børsen.

Bird & Bird på advokatrov hos Kromann Reumert: "Vi kan tilbyde noget andet"

Bird & Bird gør nu alvor af sine erklærede vækstambitioner og hyrer to advokater og én partner fra Kromann Reumert. Det skal styrke det internationale advokatfirmas teknologi-afdeling. Landechef siger til AdvokatWatch, at skiftet beviser, at Bird & Bird kan noget andet end større firmaer. Kromann Reumert tager fratrædelserne med ro. (Opdateret)

Iuno opruster med to nye advokater

Advokatfirmaet Iuno udvider holdet med to nye advokater, der kommer til fra kontorerne Njord og Lead-Rödl & Partner. Med tilgangen bliver advokathuset "tungere i toppen", som partner tidligere har ytret behov for over for AdvokatWatch.

Boom i konsulentbranchen går uden om advokater

Der bliver flere konsulenter inden for stort set alle områder, men den største vækst sker inden for it-rådgivning, viser ny rapport fra DI, der til gengæld noterer tilbagegang for advokater.

PWC melder klar til juridisk offensiv – EY imødeser den med ophøjet ro

Efter flere bump på vejen er Henrik Kany fra EY tiltrådt hos PWC for at opbygge den største juridiske afdeling blandt de store revisions- og konsulenthuse. Hans tidligere arbejdsgiver tager det dog helt roligt. Oprustningen hjælper de store huse over en bred kam i forhold til rekruttering, siger juridisk chef til AdvokatWatch.

Advokatfirma splittes op: Vi har forskellige syn på at drive virksomhed

Det jyske advokatfirma Advokatkompagniet deles i to for at skabe tydeligere identiteter for de respektive kontorer i Aarhus og Silkeborg. I Silkeborg er ambitionen at blive det foretrukne erhvervskontor i Midt- og Østjylland, fortæller partner i Advokatkompagniet Silkeborg til AdvokatWatch.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier