AdvokatWatch

Strategi

EY hyrer chef for skatterådgivning med fortid i PWC

Den nye skattechef i det store revisions- og konsulenthus er 44-årige Jan Huusmann, som tidligere har stået i spidsen for skatteafdelingen hos konkurrenterne i PWC. "Han vil tilføre et sjældent stærkt markedsfokus, som matcher vores vækstambitioner på området," lyder det fra topchef.

Legalhero: Flere advokater vil freelance i fremtiden

I fremtiden vil flere advokater arbejde fra sag til sag frem for at være fastansat i et advokatfirma. Sådan lyder det fra folkene bag Legalhero, som dermed bakker op om en af konklusionerne fra Advokatsamfundets legaltech-arbejdsgruppe.

Ny chef: Kunder skal vælge Accura for sin ansættelsesret

Målrettet strategi skal katapultere arbejds- og ansættelsesret op på omgangshøjde med kerneområder som fast ejendom og M&A i Accura. Indsatsen står på tre ben, der støtter og forstærker hinanden, siger afdelingens nye spydspids til AdvokatWatch.

Energi bliver en del af Lundgrens' kerneforretning

Efter at have bistået en klient med en handel på 12 milliarder kroner er flere klienter og opgaver begyndt at strømme ind i afdelingen for energi og forsyningsret, lyder det fra Lundgrens' managing partner.

Legal Tech-forening indgår partnerskab med it-virksomhed

It-virksomheden Schultz og Nordic Legal Tech indgår et samarbejde, der skal styrke foreningens formål om et bedre samspil mellem lovgivning og teknologisk udvikling. Udmeldingen kommer, efter Danske Advokater for nylig lancerede platformen Schultz Legal som konkurrent til Karnov.

Magnusson rykker ind på vedvarende energi

Magnusson i Danmark vil også have del i løjerne på det hastigt voksende forretningsområde for vedvarende energi, som flere danske advokatkontorer allerede har sat alle sejl ind på. Ny partner fra Rambøll skal bane vejen ind på markedet.

Advokatfirma retter ind efter kritik for "misbrug" af særtitlen som kammeradvokat

Advokatfirmaet Poul Schmiths brug af titlen som kammeradvokat har været under beskydning for både at være "konkurrenceforvridende" og "i strid med ånden i kammeradvokataftalen". Efter kritikken har advokatselskabet skruet ned for brugen af sin titel over for ikke-statslige kunder. Men det er fortsat ikke nok, mener Dansk Erhverv.

Iuno afviser partnerskaber for at værne om kultur

Trods sine 50 ansatte og voksende medarbejderstab vil det danske advokatfirma Iuno ikke være et partnertungt firma. Det er kun anden gang på otte år, at der nu er blevet hentet en partner ind, fortæller partner og bestyrelsesformand i et interview med AdvokatWatch.

Iuno udvider mindre partnerkreds

Det er ikke lang tid siden, at advokatfirmaet oprustede med to advokater, men nu byder selskabet velkommen til endnu en advokat, der tager plads i partnerkredsen. Det har været svært for firmaet at finde en partner med de samme værdier, siger bestyrelsesformand til AdvokatWatch. (Opdateret)

Medie: Debat om aflønning skaber intern splid i Plesner

Plesners ligedelingsmodel har givet anledning til debat, splittelse og længere tids utilfredshed blandt en gruppe partnere, skriver Insidebusiness. Ifølge mediet har flere partnere krævet markante ændringer i forbindelse med den model, som advokatfirmaet benytter til at fordele overskuddet.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier