AdvokatWatch

Strategi

Mette Grith Stage: "Vi er nogen der er ret nemme at hade"

Det er sket en rystende forringelse af forsvarsadvokaters arbejdsvilkår. Politisk negativ stemning om erhvervet, overbudspolitik på retsområdet og et passivt Advokatsamfund betyder samlet noget nær en tillidskrise, siger advokat Mette Grith Stage i et interview med AdvokatWatch. Sidste år blev hendes bøjle-bh set som en sikkerhedstrussel.

TVC Advokatfirma indgår i globalt advokatnetværk

TVC Advokatfirma er blevet optaget i et globalt netværk, der skal styrke firmaets internationale profil. Det giver firmaet mulighed for at yde sine kunder juridisk bistand i "langt de fleste af verdens centrale forretningscentre," lyder det.

Efter et år på egne ben: "Der var meget bøvl i et stort advokathus"

Juul Eriksen & Ernst Advokatfirma kunne mandag fejre 1-års jubilæum. Det har givet ro og tid til sagerne at være en del af en mindre forretning, fortæller stifter og advokat Michael Juul Eriksen i et interview med AdvokatWatch. Advokaten mener, at det sidste år har været det bedste målt på resultater i retten i hele hans 25 år lange karriere. (Opdateret)

Mazanti efter ekspansion på Fyn: Vi er ikke færdige med at vokse

Advokatfirmaet Mazanti-Andersen Korsø Jensen indtager Fyn ved at fusionere med Bonnesen Advokater, og firmaet vil øge specialiseringen ved at fortsætte med at vokse, fortæller bestyrelsesformand til AdvokatWatch. Hos Kielberg Advokater, som nu udgør en af Mazantis største konkurrenter, ryster direktør ikke i bukserne.

Karnov til salg på børsen for små 3 mia. kr.

Karnov, der især er kendt for sin enorme database af domme, sætter sig selv til salg på børsen i Stockholm for en samlet værdi på omkring 3 mia. kr. Det er på et tidspunkt, hvor der er diskussion om en væsentlig del af selskabets eksistensberettigelse. (Opdateret.)

Midtjyllands største juridiske arbejdsplads: Vi har skiftet 98 pct. af medarbejderne ud

Nævnenes Hus er siden ankomsten til Viborg for omkring to år siden vokset til en af de største arbejdspladser i kommunen. Her har man kæmpet med at fusionere 18 forskellige nævn og seks forskellige it-systemer. Styrelsen, der råder over et budget på 112 mio. kr., er efterhånden ved at have fundet sine ben, siger direktøren i et interview med AdvokatWatch.

Grant Thornton vil udvide gennem opkøb og fusioner

For at fastholde en position blandt de førende revisionsvirksomheder herhjemme ud over de toneangivende Big Four-selskaber har Grant Thornton fokus på at udvide sin danske forretning. Det er meldingen fra revisionsfirmaet oven på nyt regnskab, der viser, at omsætningen igen stiger i takt med antallet af ansatte.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier