AdvokatWatch

Strategi

Horten bejler til staten om at få flere opgaver

Efter det første år som advokatfirma for staten, er Horten klar på at påtage sig flere opgaver og dermed få en større bid af det, der hidtil har været Kammeradvokatens område. På sigt er forventningen, at den nuværende op til otte år lange kontrakt kan kaste 300-400 verserende sager af sig om året, siger Hortens managing partner i et interview med AdvokatWatch.

Bech-Bruun opretter ny afdeling for legaltech

LEGALTECH: Advokatfirmaet Bech-Bruun er klar til at oprette en ny intern afdeling med fokus på legaltech, der skal være med til at sikre, at firmaet er på forkant med den teknologiske udvikling.

Kolding-advokater flytter i flerbrugerhus

Andersen Partners flytter sammen med Nykredit ind i et nyt flerbrugerhus i Kolding. Dermed bliver advokathusets gamle grund ud til motorvejen overtaget af Kolding Kommune, der vil opføre en "markant bygning".

Kontorfællesskab lukker cirklen med ny miljøpartner

Kontorfællesskabet for advokater, Aumento, opruster nu med den femte nye partner i år, der bringer det nye speciale miljøret ind i fællesskabet. Dermed er der fuld plade på specialer, lyder det fra medstifter og ejer Peter Fredslund.

Globalt M&A-rådgivningshus slår sig ned i Danmark

Det internationale finanshus Alantra er klar til at gøre sin entré i Danmark og vil etablere kontor i København. Lige nu er rådgivningshuset på jagt efter nye, danske profiler, der kan være med til at starte kontoret op, skriver Insidebusiness.

Forsvarsadvokater: Pape truer retssamfundet

Et nyt lovforslag, hvor forsvarsadvokater udpeges som en særlig risikogruppe, er blandt andet baseret på en rapport, der konkluderer det modsatte. Det er et stort problem for retssamfundet, når forsvarsadvokater bliver stemplet som uvederhæftige, lyder det fra forsvarsadvokaternes formand.

Kammeradvokaten vil tjene flere penge på digitale løsninger

LEGALTECH: Kammeradvokaten er oppe på at have lanceret 10 nye digitale produkter. Men nu skal legaltech-produkterne i højere grad levere indtjening til firmaet, siger Kammeradvokatens ledende partner til AdvokatWatch. Det seneste produkt, nummer 11, har gjort advokatarbejdet overflødigt.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier