AdvokatWatch

Strategi

Efter 150 år skal Gorrissen Federspiel være holistisk

ET HOLDBART ARBEJDSLIV: Med en holistisk tilgang til arbejdslivet håber managing partner i Gorrissen Federspiel, Martin André Dittmer, at få gladere og mere fokuserede medarbejdere. Det skal blandt andet ske gennem high fives, armbøjninger og meditation.

Advokatrådets formand: Vi praler ikke med alt det gode, vi laver

Peter Fogh har snart siddet i fire år som formand for Advokatrådet, der i år fylder 100 år. Han håber i maj at blive valgt for to år mere, så den igangværende fremtidssikring af advokatstanden kan føres i mål, siger han i et interview med AdvokatWatch.

Advokatfirma lukker lokalkontor og rykker til Aarhus

Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm har valgt at lukke kontoret i Hørning og rykke medarbejderne til Aarhus. Firmaet kalder beslutningen svær, da det har betydning for klienter i nærområdet. Samtidig har kontoret ansat en ny advokat.

KPMG-rådgiver har vokseværk: Vil fordoble markedsandel på få år

Rådgivningsfirmaet KPMG Acor Tax har skruet op for væksten og forventer at fordoble sin markedsandel på 12 pct. inden for skatterådgivning over de næste to til fem år. Firmaet, der udfordrer traditionelle skatteadvokater, stiler efter at nå op på 200 ansatte "inden for kort tid", siger partner Ria Falk til AdvokatWatch.

Datatilsynet har udvalgt to advokatfirmaer til tilsyn

I løbet af det næste halve år får to advokatfirmaer besøg af Datatilsynet, der vil undersøge, om firmaerne overholder de nye regler om kryptering af e-mails. Advokaters rolle som databeskyttelsesrådgivere skal også undersøges.

Esbjerg-advokater bag digital Brexit-guide

Advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius har med advokat og partner Frans Bennetsen i spidsen lavet en gratis digital vejledning til virksomheder i forbindelse med Storbritanniens forestående udtræden af EU.

Kammeradvokaten forlader Shellhuset og rykker til nye rammer med havneudsigt

Kammeradvokatens medarbejdere i København, der i dag er spredt ud over fire forskellige lokationer, bliver fra 2021 samlet i et nyt stort domicil, der tidligere fungerede som DSB's godsterminal. Advokaterne skal vænne sig til at sidde i et "semi-åbent" kontormiljø. Det rykker os ind i fremtiden, siger managing partner.

Store advokatfirmaer går sammen om ny juridisk forening

En ny forening for jurister med interesse for life science har set dagens lys. Den nye forening er støttet af en række af de store advokatfirmaer. Formålet er at udbrede kendskabet til juridiske problemstillinger inden for området.

Kammeradvokaten bejler målrettet til den almene boligsektor

Det er to forskellige verdener, når almene boligselskaber og private udviklere skal arbejde sammen, og det kan give irritationer. Det har blandt andet givet anledning til stigende efterspørgsel på juridisk rådgivning i den almene sektor, siger Kammeradvokaten i et interview.

Ejendomsadvokater går efter hele porteføljer

Advokatfirmaet Winsløw med speciale i fast ejendom har udset sig et nyt forretningsområde, der går ud på at tilbyde investorerne pakkeløsninger med juridisk rådgivning, der omfatter større ejendomsporteføljer. Det fortæller Iben Winsløw, stifter og partner i virksomheden, i et interview med AdvokatWatch.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier