AdvokatWatch

Strategi

Dahl satser på e-sport som nyt forretningsområde

E-sport er blevet en industri med massiv interesse og store summer, men det er også et umodent marked, og det tager Dahl Advokatfirma bestik af ved at gøre e-sport til et nyt forretningsområde. Dahl-advokat Frederik Bruhn har netop rådgivet et af verdens førende brands inden for e-sport.

Amerikansk konsulenthus køber Qvartz

Et af verdens største konsulenthuse blæser til angreb i Danmark og resten af Norden med købet af den danske konsulentvirksomhed Qvartz, der målt på vækst er løbet fra konkurrenterne på det danske marked.

100 år gammelt advokatfirma får nyt navn

Efter en visuel ansigtsløftning får managing partner og medejer Thomas Donatzky sit navn på brevpapiret på det københavnske advokatkontor Gangsted-Rasmussen, der fremover hedder Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen Donatzky.

Bech-Bruun går ind i legaltech med opkøb og nystiftet selskab

Et af landets største advokatfirmaer i form af Bech-Bruun tager nu et offensivt træk ind i legaltech. Firmaet har overtaget den danske softwarevirksomhed d60 og etablerer samtidig et selvstændigt selskab til udvikling af nye digitale juridiske løsninger.

Norsk advokatfirma: Det danske marked er en udfordring

Det store, norske advokatfirma Schjødt fusionerer med det svenske advokatfirma Hamilton ved årsskiftet. Firmaet har en ambition om at blive Nordens største, men det danske marked er en udfordring, fortæller bestyrelsesformanden til AdvokatWatch.

Sociale medier skal sælge Svendborg-advokater i konkurrencepræget marked

Som mindre advokatfirma kan det være svært at få opmærksomhed og være synlig i en branche, hvor de store bliver større og konkurrencen mere intens. Det har fået Bertel Rasmussen Advokater fra Svendborg til at ansætte en kommunikationsmedarbejder for blandt andet at øge indsatsen på sociale medier og udbrede kendskabet til firmaet.

Bech-Bruun efter frustrerende år: Vi mærker intet på vores omsætning

Advokatfirmaet Bech-Bruun blev sidste år udsat for sjælden voldsom kritik af blandt andet landets skatteminister i forbindelse med advokatfirmaets rolle i sagen om udbytteskat. Men selvom det har "fyldt meget" hos Bech-Bruun, har sagen ikke haft en effekt på omsætningen, lyder det fra adm. direktør.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier