AdvokatWatch

Strategi

DLA Piper skruer ned for speeddating i Rom

IBA-OPTAKT: Det handler om at pleje netværk og tage pulsen på advokatbranchen, når advokater fra DLA Piper deltager i den store advokatkonference IBA. Dermed bliver der fokuseret mindre på at skabe nye samarbejdsrelationer, som fyldte på konferencen under Lett-tiden.

Fristberegnerens far ser internationalt gennembrud i 2019

Ophavsmanden til Kammeradvokatens digitale fristberegner, advokat Niels Rytter, ligger i øjeblikket i forhandlinger med udenlandske samarbejdspartnere. Forventningen er, at beregneren tager det første skridt ud på det internationale marked i starten af 2019.

Britisk advokatfirma udvider i Norden

Det britiske advokatfirma Potter Clarkson udvider sin tilstedeværelse i Norden, hvor firmaet har åbnet kontor i København og er rykket til større lokaler i Stockholm.

Gorrissen vil have fat i iværksættere med gratis rådgivning

En ny konkurrence for iværksættere, hvor vinderen får juridisk rådgivning hos Gorrissen Federspiel for 150.000 kr., skal i bedste fald skaffe advokatfirmaet en ny type af klienter, lyder det fra partner og initiativtager Lasse Søndergaard Christensen.

Karnov Group opruster med ny chef for it

Karnov Group har ansat Jesper Kingo som chef for virksomhedens it-division, der tæller ca. 50 medarbejdere. Han kommer fra en global it-stilling hos smykkevirksomheden Pandora.

Bech-Bruun vil have mere forretning i New York

Selvom Bech-Bruuns kontor i New York i første omgang knytter sig til rådgivning om vindenergi, er det håbet, at andre områder som M&A, life science og medier vil følge efter, lyder det fra managing partner Simon Evers Kalsmose-Hjelmborg.

Konkurser driver Kammeradvokatens himmelflugt

En ny fleksibel kontrakt med staten samt landets største konkursafdeling er drivkraften bag Kammeradvokatens vokseværk, der har gjort, at statens advokat i dag er Danmarks største advokatfirma målt på antallet af jurister.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier