AdvokatWatch

Strategi

Synch tager kampen op med de store efter fusion

Teknologiadvokaterne i advokatfirmaet Synch bliver mere slagkraftige på det danske marked med tilgangen af partnerne fra Integra Advokater. Det giver mulighed for at bide skeer med de store advokatfirmaer, fortæller advokat og medejer Michael Brandt.

Advodan-formand efter partnerexit: Det kan mærkes

Forretningen lider et knæk, når partnerne i Advodan Hillerød tager deres omsætning med til jyske Lou Advokatfirma efter fusion. Det får dog ikke konsekvenser for ny, mere tidssvarende strategi, lyder det fra bestyrelsesformand i Advodan.

Datter tager over i Storm Advokatfirma

Erik Braad går på pension efter næsten 42 år som advokat. I stedet tager hans datter, Lene Marie Braad over på Storm Advokatfirmas kontor i Fjerritslev.

Legalup udvider butikken til Aarhus

Rådgivningsvirksomheden Legalup gør nu klar til at åbne kontor i Aarhus. Firmaet, der har eksisteret i knap et år, har allerede kontorer i Aalborg og København og planlægger også at udvide forretningen med et kontor i Odense inden året er omme, oplyser stifter og erhvervsjurist Kristin Assaad Andersen.

Karnov hvæsser de digitale klør

Den juridiske dataspecialist Karnov investerer millioner i it-startup-virksomheden Ante. Sammen vil de lave en juridisk søgetjeneste, og samarbejdet er seneste skud i krigen om det lukrative marked for juridiske databaser.

Kromann Reumerts nye formand: Vi skal rådgive om andet end jura

Arne Møllin har taget plads i spidsen for advokatfirmaet Kromann Reumert. Fra formandsposten vil han sørge for at fastholde den retning, der allerede er sat for et af landets største advokatfirmaer. I første omgang handler det om at tage del i den grønne omstilling, og her er der brug for andet end jurister.

Rod og rokader i toppen af Lundgrens

Uro og uenigheder har præget de interne linjer i advokatfirmaet Lundgrens de seneste år. Siden 2015 har advokat Vagn Thorup spillet en hovedrolle i såvel afskedigelse af partnere som strategi, selvom han var tiltænkt en mindre, midlertidig rolle i firmaet. Nu er han ude igen, og tidligere formand er tilbage i spidsen.

Dansk legaltech-startup klar til at indtage udlandet

Tilbage i 2017 fik nyopstartede Legal Desk et ordentligt rap over fingrene og en bøde fra Erhvervsstyrelsen. Siden da er virksomheden vokset og er nu klar til at følge ambitionen om at blive en dominerende spiller på det nordiske legaltech-marked.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier